Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Ericsson semnează acordul comercial 5G cu numărul 100 realizat cu furnizori de servicii de comunicaţii

G.U.
Companii /

Ericsson semnează acordul comercial 5G cu numărul 100 realizat cu furnizori de servicii de comunicaţii

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a atins un nou reper semnificativ în domeniul reţelelor prin asigurarea celui de-al 100-lea acord comercial 5G al companiei realizat cu furnizori unici de servicii de comunicaţii, conform unui comunicat de presă. Acest număr include 58 de contracte anunţate public şi 56 de reţele 5G live, care acoperă cinci continente.

Acest punct de reper a fost atins pe 12 august, odată cu anunţarea înţelegerii privind reţelele 5G cu Telekom Slovenia. Ericsson a colaborat cu partenerii strategici ai marilor furnizori de servicii încă din primele zile ale dezvoltării 5G, conform sursei citate. Primul anunţ public al parteneriatului privind reţelele 5G al companiei a fost făcut în anul 2014.

Angajamentele iniţiale în domeniul tehnologiei şi parteneriatele memorandumului de înţelegere (MoU) au fost urmate de testele şi încercările tehnologice pentru 5G New Radio (NR). Au urmat oferte comerciale şi anunţuri de lansare a reţelei pe piaţă. Primele lansări comerciale live au fost anunţate în anul 2018.

Contractele Ericsson acoperă implementările Reţelei de Acces Radio (RAN) şi Core, activate de produse şi soluţii din portofoliile Ericsson Radio System şi Ericsson Core Network.

Implementările Ericsson 5G includ tehnologia 5G Non-Standalone, 5G Standalone şi Ericsson Spectrum Sharing. Acestea includ, de asemenea, capacităţile native de cloud cu dual-mode 5G Core de la Ericsson.

Potrivit comunicatului, Ericsson a implementat tehnologia 5G în benzi înalte, medii şi joase în diferite medii urbane, suburbane şi rurale pentru a sprijini cazurile pentru banda largă mobilă şi accesul la wireless. Pe unele pieţe avansate din punct de vedere al implementării 5G, furnizorii de servicii de comunicaţii oferă servicii de realitate augmentată şi de realitate virtuală 5G pentru educaţie, divertisment şi jocuri.

Börje Ekholm, Preşedinte şi CEO, Ericsson, a declarat: "Nevoile clienţilor noştri au fost esenţiale încă de la bun început pentru dezvoltarea şi evoluţia tehnologiei 5G Ericsson. Suntem mândri că acest angajament a dus la selectarea celor 100 de furnizori unici de servicii de comunicaţii la nivel global pentru a-şi impulsiona ambiţiile de dezvoltare. Continuăm să punem clienţii în centrul atenţiei noastre pentru a-i ajuta să ofere mai departe beneficiile tehnologiei 5G către abonaţii, industriile, societăţile şi ţările lor pentru o infrastructură critică naţională."

Ericsson a colaborat, de asemenea, cu furnizori de servicii, universităţi, institute de tehnologie şi parteneri din industrie pentru a dezvolta şi urmări scenariile de utilizare 5G în afaceri şi pentru consumatori, a adăugat sursa. Aceste metode de utilizare a reţelei includ automatizarea fabricilor, crearea unor birouri inteligente, posibilitatea intervenţiilor chirurgicale de la distanţă şi alte aplicaţii pentru întreprinderile din industrie.

Unele parteneriate au dus la implementarea reţelelor dedicate pentru 5G, inclusiv şi facilităţile de producţie Ericsson la nivel global.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie