Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

EUGEN TEODOROVICI:"Nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri"

A.B.
Politică /

"Nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri"

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunţă că şi-a depus candidatura pentru conducerea partidului, în condiţiile prevăzute de Statutul validat de Tribunalul Bucureşti. El face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres să nu accepte un simulacru de alegeri, în care preşedintele să fie ales cu votul unanimităţii. "Nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului", anunţă Teodorovici.

"Nu vreau să validez alegerea în mod nestatutar şi nedemocratic a unui preşedinte PSD! Cu atât mai mult, nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua şansele altor potenţiali candidaţi sau a le anula pe cele ale candidaţilor care ar putea să se decidă în ultimul moment, a scris Teodorovici pe Facebook.

Acesta afirmă că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, în condiţiile prevăzute de statutul PSD, validat de Tribunalul Bucureşti.

"Am ales să particip la orice competiţie electorală fundamentată pe aceleaşi reguli! Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la Congres, indiferent de funcţia pe care o ocupă în partid şi de organizaţia judeţeană de care aparţin, să înţeleagă că PSD nu are nevoie, în special în situaţia actuală, să se prezinte în faţa electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunşi în spatele unor liste şi, mai ales, cu riscul participării unui singur candidat şi care să fie ales, eventual, cu unanimitate de voturi, ca în vremurile pe care le speram apuse!", a mai scris Teodorovici.

Anterior, acesta atrăgea atenţia că Statutul PSD prevede candidaturi pentru fiecare funcţie din partid, nu pe baza unor moţiuni, în echipă, aşa cum a decis recent Comitetul Executiv al PSD.

De asemenea, Teodorovici afirma că orice modificare de Statut trebuie aprobată de Congres, lucru care nu s-a întâmplat, şi acuza că "reforma" în PSD începe "cu un mare furt".

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu anunţă că-l susţine pe Teodorovici, pe care-l consideră "singura şansā pentru a ne putea recupera partidul".

"Eugen Orlando Teodorovici şi-a depus candidatura pentru funcţia de Presedinte al PSD! În conformitate cu Statutul actual al partidului. Pe care Ciolacu îl calcā în picioare cu bocancii primiţi de la cazarmā. Îl sustin pe Eugen şi ar trebui sā o faceţi şi voi! Este singura sansā pentru a ne putea recupera partidul", a scris Ştefănescu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, proiectul politic cu care candidează la Congres.

Congresul PSD este programat pentru 22 august.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 'Deduc' că vom vedea pe 23 august DEFILAREA ăstui PSD spre prăpastie. _Oricum în 27 sept. : PSD va fi împins în râpă de totu', / . Cu buldozerul și VOTU ' / . Păcat că va pieri singurel, / . Fără toți Aliații săi lângă el. // . _ITP, fii cu ochii pe DOREL !, că buldozerul său , mereu defect, nu are frână.Când va "pilota" acel utilaj-erou...oare va sări la timp din el ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie