European Energy Communications a cumpărat termocentrala Doiceşti

E.D.
Companii #Energie / 30 iulie 2014

Societatea European Energy Communications S.R.L. a adjudecat activul Doiceşti la preţul de peste 60,89 milioane de lei fără TVA în cadrul licitaţiei cu strigare organizată în 25 iulie de Termoelectrica, anunţă Muşat & Asociaţii Restructuring & Insolvency, lichidatorul Termoelectrica.

Activul este format din centrala termoelectrică Doiceşti (judeţul Dâmboviţa), staţia intermediară de comprimare din comună Aninoasa (judeţul Dâmboviţa), un apartament de serviciu situat în municipiul Târgovişte şi imobile de tip rezidenţial şi club, situate în comuna Moroeni (judeţul Dâmboviţa).

Termoelectrica a intrat în procedură de dizolvare şi lichidare voluntară în temeiul Hotărârii AGEA din data de 12 martie 2013, ca urmare a imposibilităţii realizării obiectului principal de activitate, respectiv acela de producere energie electrică.

La începutul lunii iulie 2013, Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a desemnat firma Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency S.P.R.L. drept lichidator al Termoelectrica.

La 28 februarie 2013, activele Termoelectrica aveau o valoare preliminată de 552,913 milioane de lei, iar valoarea preliminată a datoriilor se ridica la 331,174 milioane de lei, potrivit OPSPI.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cat fier vechi e acolo ?

    Imposibilitatea realizarii obiectului principal de activitate ?

    Foarte ieftin ! 

    Suntem în data de 07.08.2014, iar la Termoelectrica nu se mișcă nimic. Se pare că ucainienii nu s-au mai dus la negocieri. Totul este tinut secret, ,,o altă mare păcăleală.Nu se vinde nimic. Praf in ochi...și uite așa trece timpul..și se uită..

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro