Abonament gratuit

Expoziţie imobiliară cu peste 70 de ansambluri rezidenţiale prezentate în acest weekend

D.V.
Companii #Construcţii /

Expoziţie imobiliară cu peste 70 de ansambluri rezidenţiale prezentate în acest weekend

Imobiliarium, expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanţi, însumează, la prima ediţie a târgului organizată în Piaţa Universităţii, peste 20.000 de unităţi locative, respectiv un număr de circa 70 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi împrejurimi.

Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium a declarat: "Aşa cum ne-am obişnuit vizitatorii la fiecare ediţie Imobiliarium, şi de această dată ne dorim să prezentăm o imagine corectă a pieţei imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, care au fost atent selecţionaţi. Suntem de părere că numărul mare de unităţi locative cumulate la această ediţie, alături de formatul conceptului Imobiliarium, va asigura vizitatorilor o plajă largă de variante, respectiv o experienţă de prospectare utilă şi plăcută".

Potrivit reprezentanţilor evenimentului, peste 70 de proiecte noi, din toate zonele Capitalei, vor fi prezentate posibililor cumpărători la Imobiliarium Universitate. În total, proiectele însumează circa 20.000 de unităţi locative, peste 1 milion de metri pătraţi, iar aproximativ 30% dintre acestea sunt finalizate, 30% se află în construcţie, iar 40% în plan.

Printre cei mai mari dezvoltatori care îşi vor prezenta ofertele la expoziţia imobiliară din acest weekend se numără Point Development, Neo Timpuri noi, divizie a One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria, Romco Systems etc.. Totodată, numeroase agenţii imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept, R&D Advisors etc., vor veni cu zeci de proiecte fiecare, pe care le reprezintă în exclusivitate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sau mai bine zis, mutilarea Bucurestiului cu turnuri de birouri si locuinte! Asta reprezinta de fapt !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie