Fabrica de brânzeturi de la Ţaga se redeschide pe 26 noiembrie

V.B.
Companii #Agro-alimentar / 11 noiembrie 2014

AgroTransilvania Cluster şi FrieslandCampina România anunţă încheierea procedurilor de reautorizare şi reabilitare a fabricii de brânzeturi de la Ţaga (Cluj), pentru reluarea producţiei, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Redeschiderea unităţii a fost posibilă în urma acordului semnat pe 29 august 2014 de FrieslandCampina România şi Fabrica de Brânzeturi Transilvania, ca urmare a asocierii dintre AgroTransilvania Cluster şi Cooperativa Agricolă Someş Arieş.

Acordul prevede producţia Brânzei de Năsal, sub brandul Napolact, precum şi a altor tipuri de brânzeturi, sub brandurile proprii ale AgroTransilvania Cluster. Fabrica de brânză şi grota de la Ţaga, precum şi brandul Năsal, au fost cedate temporar spre exploatare Fabricii de Brânzeturi Transilvania.

Fabrica de brânză din comuna Ţaga este deţinută de compania FrieslandCampina România şi se află în conservare de la 1 iunie 2013.

Fabrica de Brânzeturi Transilvania a fost înfiinţată de AgroTransilvania Cluster, asociat majoritar, în parteneriat cu Cooperativa Agricolă Someş Arieş. AgroTransilvania Cluster este o structură formată din agenţi economici, entităţi de cercetare, instituţii şi catalizatori ai sectorului agroindustrial transilvănean.

Cooperativa Agricolă Someş Arieş este alcătuită din peste 50 de ferme, care cresc împreună peste 2.000 de vaci de lapte. Iniţiativa de a reuni în aceeaşi structură actori importanţi din sectorul agroindustrial clujean şi transilvanean îi aparţine Consiliului Judeţean Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb