"Flori de ie" - la Târgul internaţional Magic, din Las Vegas

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

"Flori de ie" - la Târgul internaţional Magic, din Las Vegas

Brandul românesc "Flori de ie" a ajuns la târgul internaţional Magic, din Las Vegas, anunţă un comunicat de presă, precizând: "Se spune că «nu aduce anul, ce aduce ceasul». După ce a cucerit aproape întreaga Europă, în an centenar ia românească depăşeşte din nou graniţele europene şi ajunge în fascinantul Las Vegas! Lansat încă din 2014, Flori de ie este recunoscut ca cel mai renumit brand din România care a reuşit să repună trecutul tradiţiei româneşti în contemporaneitate, pe scene din diverse colţuri ale lumii, călătorind cu ia românescă pe 3 continente timp de aproape 4 ani. Londra, New York, Abu Dhabi, Viena, Moscova, Shanghai, Bergamo, Dubai, Barcelona, Tokyo, Copenhaga sau Ankara sunt doar câteva dintre marile oraşe ale lumii care au fost cucerite de frumuseţea iei şi a portului tradiţional românesc.

Anul acesta scriem o nouă poveste în cadrul târgului internaţional Magic Las Vegas, unde «Flori de ie» lansează ultima colecţie «Capsulă», caracterizată prin culori solare şi mii de mărgele. Tafta, borangic, poplin sau pânză topită sunt principalele texturi ce definesc rochiile acestui sezon, cusute în întregime manual. Cu un design cu totul nou, descris de linii îndrăzneţe, pantaloni desprinşi din secolul al XVIII-lea readuşi în contemporaneitate sau veste mărgelite, noua colecţie reuşeşte să se alinieze cu succes la tendinţele Haute Couture".

Magic Las Vegas este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari târguri de fashion din Statele Unite ale Americii, reunind în fiecare an designeri din întreaga lume. De la cele mai mari brand-uri de lux din era contemporană şi până la cele mai recente tendinţe în "fast-fashion", Magic este locul unde comerţul, inspiraţia, networking-ul, creativitatea, imaginaţia, talentul şi spectacularul se întâlnesc, subliniază comunicatul citat.

Evenimentul va avea loc între 13 şi 15 august, în Las Vegas Convention Center, o locaţie ce reuneşte atât designeri din industria de îmbrăcăminte, cât şi designeri de încălţăminte sau accesorii.

"Toate creaţiile noastre ce vor fi expuse în cadrul târgului sunt adaptate tendinţelor internaţionale, de la culoarea firului brodat, până la textura materialului folosit", precizează sursa citată, menţionând: "Suntem pregătiţi şi nerăbdători să cucerim mapamondul, nu doar cu ia tradiţională, dar cu creaţii moderne, unice, inspirate din cultura românească de odinioară şi adaptate la cerinţele prezentului. Acceptăm cu bucurie orice provocare şi credem cu tărie că nu există nimic care să ne definească mai bine decât tradiţia şi obiceiurile natale".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS