Focusul pe clienţii mari determină o creştere a portofoliului evaluat de Cushman & Wakefield Echinox

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii /

Focusul pe clienţii mari determină o creştere a portofoliului evaluat de Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox va evalua pana la finalul anului 2020 proprietăţi cu o valoare totală cuprinsă între 4,2 şi 4,5 miliarde de euro, în uşoară creştere faţă de anul precedent. Rezultatele pozitive sunt obţinute datorită modelului de business adresat clienţilor mari care au nevoie de evaluări periodice pentru raportare financiară, taxe şi reevaluarea garanţiilor bancare, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox: "Anul 2020 a fost marcat de pandemia SARS-CoV-2, de perioada de carantină şi restricţiile ce au urmat. A fost o perioadă plină de schimbări în ceea ce priveşte modul de lucru şi interacţiunea cu colegii şi clienţii, însă ne-am adaptat mai uşor decât am fi crezut la început. În timp ce pandemia şi incertitudinea creată de efectele acesteia asupra valorilor proprietăţilor imobiliare a dominat discuţiile cu clienţii, am reuşit să creştem activitatea departamentului în special pe segmentul clienţilor mari. Modul de lucru hibrid şi comunicarea online au dus la o eficientizare a muncii fără să afecteze fluxul de informaţii şi colaborarea."

Echipa de evaluări a Cushman & Wakefield Echinox este formată din opt membri cu o experienţă medie de peste 16 ani ȋn domeniu. În plus, compania acoperă sectorul evaluărilor la nivel naţional printr-o reţea locală de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Bogdan Sergentu a adăugat: "După 12 ani, piaţa imobiliară trece din nou printr-o perioadă ale cărei efecte pe termen lung sunt dificil de anticipat. Sectorul mallurilor urbane a fost de departe cel mai afectat, înregistrându-se scăderi semnificative ale vânzărilor şi traficului. Anumite sectoare, precum cel al strip mallurilor si parcurilor de retail, au fost mai puţin afectate, în timp ce evoluţia sectorului de birouri este incertă în condiţiile în care tot mai multe firme optează pentru un sistem hibrid de lucru. Pe de altă parte, odată cu creşterea comerţului online, sectorul industrial a înregistrat o evoluţie pozitivă".

Printre clienţii reprezentativi ai departamentului de evaluări al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numără o serie dintre cei mai mari investitori şi dezvoltatori din piaţa imobiliară locală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie