Abonament gratuit

Geoană a dat declaraţii la DNA

Ziarul BURSA /

Geoană a dat declaraţii la DNA

Senatorul Mircea Geoană a declarat ieri că a fost chemat de procurorii DNA să dea o declaraţie într-un dosar aflat în lucru, precizând că nu poate să spună mai mult, pentru că este o cauză aflată în faza de urmărire penală.

Surse judiciare au declarat că Mircea Geoană a fost citat la DNA pentru a da declaraţii, în calitate de martor, în dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5, potrivit Mediafax.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este în arest preventiv din 14 martie, în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, a dispus, în 28 martie, suspendarea lui Marian Vanghelie din funcţia de primar al Sectorului 5, pe care o deţine de 15 ani, după ce în 27 martie s-a decis definitiv arestarea preventivă a edilului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS