Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Gheorghe Olteanu, numit preşedinte provizoriu al Transelectrica

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Gheorghe Olteanu, numit preşedinte provizoriu al Transelectrica

Membrii Consiliului de Supraveghere (CS) al "Transelectrica" (TEL) l-au numit în funcţia de preşedinte provizoriu al consiliului de supraveghere pe domnul Gheorghe Olteanu, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Consiliul de Supraveghere provizoriu, pentru un mandat de două luni, a fost ales de acţionari în Adunarea Generală de la finalul lunii martie.

Din noul CS fac parte Cristian Eugen Radu, Liviu Ilaşi, Constantin Dumitru, Fănel Mihalcea, Ion Ciuculete, Gheorghe Olteanu, Alin-Sorin Mitrică.

Membrii noi în CS sunt fostul CEO Conpet Liviu Ilaşi, dar şi Ion Ciuculete şi Gheorghe Olteanu, ambii prezentaţi drept ingineri.

Recent, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis desemnarea următoarelor persoane în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, pentru patru luni, începând cu data de 17 martie 2018: Georgeta - Corina Popescu, Andreea - Georgiana Florea, Dan - Valeriu Ardelean, Florin - Cristian Tătaru.

Operatorul de transport de energie electrică Transelectrica (TEL) a înregistrat, anul trecut, un profit net de 26 de milioane de lei, în scădere cu 90% faţă de cel obţinut în 2016, de 272 milioane de lei, evoluţie determinată, în principal, de scăderea tarifelor de trans­port al energiei electrice şi a tarifelor din serviciul de sistem tehnologic, se arată în raportul companiei.

Ministerul Economiei este acţionarul majoritar al Transelectrica, cu o deţinere de 58,68%.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Transelectrica a fost pe minus in 2017. Rezultatele preliminare au evidentiat un profit de 26 mil, dar rezultatele finale au fost pe minus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie