Abonament gratuit

Grindeanu: Nu am primit încă raportul consultanţilor privind privatizarea Telekom

M.F.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

Ministrul pentru Societatea Informaţională, Sorin Grindeanu, a declarat că instituţia pe care o conduce nu a primit încă raportul consultanţilor privind vânzarea acţiunilor statului la Telekom, precizând că o discuţie în acest sens va avea loc până la finele săptămânii.

Raportul trebuia să fie finalizat la începutul lunii octombrie.

"Sigur că termenul lor limită în contract este sfârşitul anului, doar că a existat un agreement între noi, ca şi autoritate contractantă, Ministerul pentru Societatea Informaţională, şi acest consorţiu internaţional care a câştigat consultanţa ca toate aceste date să ne vină cât de repede posibil, angajamentul a fost sfârşit de septembrie - început de octombrie. Săptămâna aceasta o să avem iarăşi o videoconferinţă cu dânşii, la Londra", a spus Grindeanu, ieri, citat de Mediafax.

Ministerul deţine 46% din capitalul social al Telekom (fostul Romtelecom), restul acţiunilor fiind controlate de grupul elen OTE.

Anul trecut, MSI a selectat un consorţiu format din banca elveţiană UBS şi firmele de brokeraj Swiss Capital şi BT Securities pentru servicii de consultanţă la vânzarea acestei participaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie