ZIARUL BURSA

14 octombrie 2015
"Viitorul Guvern va putea aloca anual bani pentru irigaţii"

CONFERINŢA "AGRI-BUSINESS PE PROFIT" - EDIŢIA A III-A / MINISTRUL AGRICULTURII DANIEL CONSTANTIN:"Viitorul Guvern va putea aloca anual bani pentru irigaţii"

ALINA TOMA VEREHACompanii / 14 octombrie 2015

Este securizată finanţarea infrastructurii principale de irigaţii pe următorii cinci ani 

------------

Actualizare 20:00 Deputatul George Scarlat: "PNL insistă ca ministrul Agriculturii să publice lista investiţiilor pentru anul 2016"

După ce legea irigaţiilor fost votată în Parlament, deputatul liberal George Scarlat insistă ca ministrul Daniel Constantin să publice lista investiţiilor propuse pentru anul 2016, "aşa cum a promis în nenumărate rânduri în cadrul Comisiei şi s-a angajat în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor", potrivit unui comunicat remis redacţiei de deputatul liberal.

----------------

Camera Deputaţilor a adoptat, ieri după-amiază, alocarea unor investiţii de peste un miliard de euro pentru sistemul irigaţiilor, în perioada 2016-2020, după cum se aştepta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent, ieri, la cea de-a treia ediţie a Conferinţei BURSA "AGRI-BUSINESS PE PROFIT".

CNADNR dispune demolarea şi refacerea unei porţiuni din Autostrada Orăştie - Sibiu

RAPORT PRIVIND ABATERI GRAVECNADNR dispune demolarea şi refacerea unei porţiuni din Autostrada Orăştie - Sibiu

A.G.Companii / 14 octombrie 2015

Actualizare 16:17 CNADNR: Compania a informat în noiembrie 2014 că nu s-a făcut recepţia lucrărilor

În noiembrie 2014, printr-un comunicat de presă, CNADNR SA a informat opinia publică despre deschiderea traficului rutier pe autostrada Orăştie - Sibiu, în condiţii de siguranţă a circulaţiei, însă Compania de Drumuri "a subliniat faptul că nu s-a făcut recepţia lucrărilor", arată un comunicat remis azi redacţiei.

Actualizare 15:57 Vicepreşedintele PNL Mircea Dolha: "O comisie de anchetă în cazul autostrăzii Sibiu-Orăştie este urgentă şi necesară!"

Acţionarii Electrica nu vor să lase pe mâna CA-ului cumpărarea participaţiilor FP la filiale

CONVOCATORUL AGA A FOST COMPLETATAcţionarii Electrica nu vor să lase pe mâna CA-ului cumpărarea participaţiilor FP la filiale

A.A.Piaţa de Capital / 14 octombrie 2015

Adunarea Generală a Acţionarilor Electrica (EL), din 10 noiembrie, se anunţă incendiară, întrucât convocatorul a fost completat cu propuneri din partea Ministerului Energie, dar şi a Băncii Europene pentru Reconstrucţie (BERD) şi Dezvoltare şi a acţionarilor Newtyn TE Partners LP, Newtyn Partners LP şi Fondul de Pensii Administrat Privat ING.

"Ne creştem afacerile retail din România"

DAVID PULLAN, MOL GROUP:"Ne creştem afacerile retail din România"

ALINA VASIESCU, Corespondenţă de la BudapestaCompanii / 14 octombrie 2015

Compania petrolieră maghiară "MOL Group" îşi creşte afacerile retail din ţara noastră şi nu urmăreşte să se implice, pentru moment, pe plan local, în operaţiuni de rafinare, după cum ne-a declarat, ieri, domnul David Pullan, prim-vicepreşedinte de dezvoltare pe segmentul downstream.

România încă nu este pe drumuri americane

CONFERINŢA AMCHAMRomânia încă nu este pe drumuri americane

IULIAN MAREŞ Companii / 14 octombrie 2015

Camera Americană de Comerţ în România (AmCham) a organizat, ieri, conferinţa "Situaţia investiţiilor în România", la care noul ambasador al SUA la Bucureşti, Excelenţa Sa, Hans G. Klemm, a susţinut un discurs de deschidere, fiind urmat de prelegerea economistului american Joseph Quinlan, Senior Fellow la Centrul pentru Relaţii Transatlantice din cadrul Universităţii "John Hopkins" şi de o alocuţiune a secretarului de stat Alexandru Năstase, şeful Departamentului pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public - Privat, structură guvernamentală subordonată direct Primului Ministru.

Senatul a votat ca debitorul să plătească cel mult dublul preţului la care i-a fost vândut creditul

PROIECT DE LEGE PENTRU RECUPERATORII DE CREANŢESenatul a votat ca debitorul să plătească cel mult dublul preţului la care i-a fost vândut creditul

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 14 octombrie 2015

Proiectul legislativ potrivit căruia firmele recuperatoare ar putea fi obligate să nu mai ceară debitorilor o sumă mai mare decât dublul celei pe care au plătit-o către bănci în momentul achiziţionării creanţelor a trecut de Senat, fiind avizată cu 94 de voturi pentru, un vot împotrivă şi şase abţineri.

Ediţia din 14.10.2015
Ediţia din 21.02.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Polonia are terminal de gaze lichefiate în nord-vestul ţării

A.Z.Companii / 14 octombrie 2015 /

Polonia a inaugurat primul terminal de gaze naturale lichefiate (GNL), propunându-şi ca, începând de anul viitor, să nu mai fie dependentă de gazele ruseşti, relatează euronews.com. Polonia este un punct cheie de tranzit al gazelor ruseşti către...

MACRO NEWSLETTER 14 octombrie 2015

MACRO NEWSLETTER 14 octombrie 2015

Internaţional / 14 octombrie 2015

Încrederea investitorilor în economia Germaniei a scăzut semnificativ peste aşteptări şi în octombrie 2015, până la cel mai redus nivel din ultimele 12 luni, conform datelor de la institutul ZEW.

REVISTA PRESEI 14.10.2015

Willy HomnerRevista Presei / 14 octombrie 2015

ADEVARUL 

Doborârea avionului malaysian MH17 "a fost o operaţiune a serviciilor secrete ruse"

La câteva ore după publicarea raportului privind prăbuşirea zborului malaysian MH17, realizat de o comisie internaţională condusă de olandezi...

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii