Abonament gratuit

Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group, iar fabricile sale - cele trei unităţi de fabricare a cherestelei (Sebeş, Rădăuţi, Reci) şi fabrica de panouri din lemn masiv din România (Siret), împreună cu fabrica de cherestea din Germania (Kodersdorf) - vor funcţiona sub numele de HS Timber Productions. Fabrica de panel din România (Comăneşti) devine HS Baco Panels, potrivit unui comunicat al companiei.

Acesta precizează: "Logica din spatele noului nume este foarte simplă - numele Grupului trebuie să fie uşor de înţeles, de pronunţat şi de reţinut pentru persoane de toate naţionalităţile. HS Timber Group îndeplineşte această cerinţă şi a fost ales pentru a promova operaţiunile internaţionale ale companiei. «Timber» înseamnă «material lemnos, cherestea» şi este materia primă din care sunt prelucrate produsele de înaltă calitate ale Grupului, iar HS reprezintă acronimul numelui original Holzindustrie Schweighofer şi este legătura între vechiul nume şi noul nume. Sloganul «Perfection in Timber.» (Perfecţiune în cherestea.) rămâne o parte integrantă a imaginii de marcă şi simbolizează eforturile permanente ale Grupului de a oferi cele mai bune produse şi servicii clienţilor, furnizorilor şi partenerilor, precum şi de a face progrese în fiecare zi".

Schimbarea numelui nu afectează structura managerială, a acţionariatului, independenţa şi structura organizaţională a Grupului: HS Timber Group şi, prin urmare, filialele HS Timber Productions şi HS Baco Panels vor rămâne sub umbrela Evergreen Private Foundation (fosta Schweighofer Private Foundation), mai arată comunicatul citat, menţionând: "Gerald Schweighofer se va implica în continuare la nivelul Grupului, va contribui cu expertiza şi experienţa sa în management şi cu pasiunea sa pentru lemn. Angajamentul pe care Grupul şi l-a asumat pentru un dialog deschis şi transparent cu orice parte interesată este o prioritate de top şi unul din principiile fundamentale ale companiei".

Schimbările pe care le presupune actualizarea numelui vor fi implementate în săptămânile următoare.

HS Timber Group îşi are rădăcinile într-o afacere tradiţională de familie din Austria cu o experienţă de peste 400 de ani în domeniul prelucrării lemnului. Astăzi, Grupul este activ preponderent în industria lemnului, dar, de asemenea, în comerţul cu material lemnos şi producerea energiei din surse regenerabile. Grupul deţine trei fabrici de cherestea şi două fabrici de panouri în România şi o fabrică de cherestea în Germania. Cu aproape 3.200 de angajaţi, HS Timber Group este una dintre cele mai importante companii de prelucrare a lemnului din Europa. Produsele Grupului sunt vândute în peste 70 de ţări din întreaga lume.

HS Timber Group GmbH este o companie a Evergreen Private Foundation.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie