Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Grupul TeraPlast numeşte un nou director general la Depaco

V.D.
Companii #Construcţii /

Grupul TeraPlast numeşte un nou director general la Depaco

Grupul TeraPlast a anunţat, astăzi, că Marian Pîrvu a preluat, începând cu luna ianuarie 2019, poziţia de director general al Depaco, unul dintre cei mai importanţi producători români de ţigle metalice, sub marca Wetterbest.

Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcţii cu capital românesc şi unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

"Marian Pîrvu are o experienţă vastă, activând de peste 20 de ani în sectorul construcţiilor industriale şi rezidenţiale, perioadă în care a ocupat inclusiv poziţii manageriale, precum cele de director comercial, director de producţie, director de operaţiuni sau director general. A fost, de asemenea, membru în comitetele de management din companiile în care a activat, ocupând şi funcţia de vice-preşedinte", se arată în comunicat.

Pîrvu are expertiză şi la nivel internaţional, în rolurile sale anterioare gestionând activităţi în mai multe ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croaţia, Slovenia sau Slovacia.

După 18 ani de dezvoltare, timp în care s-a făcut trecerea de la importator la producător local de succes, conducerea Depaco a decis, în 2017, să treacă printr-o nouă etapă de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de acţiuni.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Foarte, foarte rar gasim un profesionist si OM exceptional, asa cum este domnul Marian Parvu. Tot respectul pentru domnia sa.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS