Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

HIDROELECTRICA, PRODUCŢIE RECORDCantitatea de energie produsă ieri de societate a acoperit 51% din consumul la nivel naţional

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Cantitatea de energie produsă ieri de societate a acoperit 51% din consumul la nivel naţional

Hidroelectrica a produs, ieri, în jurul orelor 09:50, 3.936 MW, această energie asigurând peste jumătate din consumul la nivel naţional, a anunţat compania printr-un comunicat.

Cantitatea este un record al producţiei pentru societate în anul 2019 şi vine pe fondul hidraulicităţii specifice acestei perioade a anului, caracterizate de viituri.

Bogdan Badea, Preşedintele Directoratului Hidroelectrica, a declarat: "Hidroelectrica a acoperit circa 51% din necesarul de electricitate al României, pe fondul aportului redus al energiei eoliene în sistem şi al retragerii temporare din exploatare a unui grup nuclear. În continuare, societatea noastră produce aproximativ 45% din energia electrică la nivel naţional. Este o perioadă favorabilă pentru producţia hidro, iar planificarea atentă a mentenanţei anuale a agregatelor ne permite să extragem fiecare MW disponibil acum. Specialiştii noştri sunt la posturile de lucru şi îşi fac treaba pentru care au fost pregătiţi. Culegem roadele unei gândiri strategice a business-ului şi asigurăm, în acelaşi timp, stabilitatea şi securitatea Sistemului Energetic Naţional".

Hidroelectrica este lider în producţia de energie electrică şi principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Naţional, fiind o companie vitală pentru un sector strategic cu implicaţii în siguranţa naţională. Compania exploatează un număr de 208 centrale, cu o putere instalată totală de 6.116 MW.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce usor este sa produci cand nu trebuie sa lucrezi nimic si nici sa platesti daunele produse, cand raurile ucise lucreaza pentru tine!

    Aceasta "performanta" a fost realizabila in mare masura executarii lucrarilor de mentenanta de catre filiala Hidroserv atat cea programata cat si cea corectiva, despre care nimeni nu spune ca e cu un pas in faliment din cauza politicii de mentenanta a actionarului unic...adica chiar Hidroelectrica....cresterea profitului pe seama subfinantarii Hidroserv nu e o politica sanatoasa pe termen mediu....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie