Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Hilton Garden Inn s-a deschis în Bucureşti, după o investiţie de 19 milioane euro

Ziarul BURSA #Investiţii Personale /

Hilton Garden Inn s-a deschis în Bucureşti, după o investiţie de 19 milioane euro

Apex Alliance Hotel Management a anunţat des-chiderea noului hotel Hilton Garden Inn, după o investiţie de 19 milioane de euro. Hilton Garden Inn este primul hotel din ţara noastră amplasat chiar în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Deschis sâmbătă, Hilton Garden Inn Bucharest Airport se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluţie pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimează un grad de ocupare mediu de 70%. Investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continuă, în parteneriat cu firma de consultanţă Optim Project Management, seria unităţilor hoteliere deschise în România, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanţă de doar 150 de metri de terminalul Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport aparţine segmentului "focussed hotels" al lanţului Hilton şi are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria superior, standard, precum şi camere destinate persoanelor cu dizabilităţi.

"Ne adresăm şi avem deja solicitări din partea companiilor care desfăşoară activităţi de business în Bucureşti şi în oraşele din apropiere - Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Brăila, Piteşti, dar şi celor care au nevoie de un spaţiu accesibil, funcţional, cu o legătură directă cu aeroportul, astfel încât activitatea de business să aibă cât mai puţin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre şi dinspre centrul Bucureştiului", a precizat Anca Mădălina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Cu un design modern, funcţional, cu accente minimaliste, contemporane, Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 5 săli de conferinţă cu o suprafaţă totală de 225 de metri pătraţi, ce pot fi compartimentate în funcţie de necesităţi. În plus, camerele sunt dotate cu birouri, scaune ergonomice şi wi-fi care să asigure un mediu de lucru confortabil şi eficient pentru clienţii din zona business.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS