IKEA deschide magazinul Pallady

A.P.
Companii #Construcţii /

IKEA deschide magazinul Pallady

IKEA, retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare, anunţă deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei în România, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Cas Lachaert, Store Manager, a declarat: "După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcţiei, sunt bucuros să anunţ că vom deschide magazinul pe 24 iunie şi vom aduce viziunea noastră de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună mai aproape de şi mai mulţi oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat şi procesul de recrutare, iar angajaţii noştri sunt pregătiţi să-i întâmpine pe oaspeţii şi clienţii noştri la deschiderea mult aşteptată".

Magazinul de 37.000 de metri pătraţi va pune la dispoziţia clienţilor aproape 10.000 de produse care reflectă filozofia IKEA de design democratic. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale şi 58 de camere pline de idei şi inspiraţie realizate pe baza cunoştinţelor despre casele românilor, răspunzând nevoilor locale în ceea ce priveşte mobilarea locuinţei cu soluţii şi produse accesibile.

În plus faţă de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcţiilor care au fost create în timpul construcţiei magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajaţi vor fi parte din familia IKEA odată cu deschiderea noului magazin. În total, după 12 ani de prezenţă pe piaţă, IKEA a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă.

Valoarea totală a investiţiei este de aproape 90 de milioane euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS