Imsat Groupe Snef s-a mutat într-un nou sediu de birouri în clădirea The Bridge 3

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 13 iulie 2020

Imsat Groupe Snef s-a mutat într-un nou sediu de birouri în clădirea The Bridge 3

Imsat Groupe Snef s-a mutat în clădirea The Bridge 3, amplasată în polul Grozăveşti - Politehnica, această lună, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Echipa Imsat Groupe Snef îşi mută astfel sediul după 13 ani petrecuţi într-una din clădirile de birouri din platforma industrială Apaca din Bucureşti.

Ligia Ionescu, director general al Imsat Groupe Snef, a declarat: "Mutarea într-o clădire de ultimă generaţie, cu cele mai moderne facilităţi, reprezintă în-ceputul unei noi etape de creştere în viaţa companiei. Ne bucurăm că noul sediu se află într-o zonă accesibilă, în plină dezvoltare şi aproape de birouri ale unor companii inovatoare, în proximitatea unor campusuri universitare de referinţă".

Noile birouri au o suprafaţă totală de 3.240 metri pătraţi, şi sunt dispuse pe două etaje ale clădirii. În noul sediu din clădirea The Bridge 3 vor lucra 250 dintre cei aproximativ 1000 de angajaţi ai Imsat Groupe Snef. Ceilalţi 750 de angajaţi ai Imsat Groupe Snef sunt răspândiţi în punctele de lucru din România şi străinătate, locaţii unde compania are proiecte în desfăşurare.

Proiectul The Bridge 3, aflat lângă staţia de metrou Grozăveşti şi lângă Pasajul Basarab, este o clădire verde, conform standardelor LEED Gold, cu spaţii de birouri de clasă A şi locuri de parcare pentru biciclete, parcare specială pentru auto electrice, iluminat eficient în sistem LED, cu control prin senzori de mişcare, sistem individual de control al temperaturii şi al luminii, balcoane la fiecare etaj.

Clădirea este proiectată să integreze tehnologii de ultimă generaţie, care reduc consumul de energie cu 35% faţă de un sistem tradiţional, consumul de apă cu 30% şi cel de curent electric cu 25%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro