ÎN 2019:Cover Grup a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro

C.B.
Companii #Construcţii /

Cover Grup a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro

Cover Grup a înregistrat, în 2019, o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro, cu 50%, mai mare faţă de 2018, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Florin Pană, Administrator al Cover Grup Construct, afirmă: "Pentru a face faţă tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesionişti specializaţi şi acreditaţi în montare de acoperişuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care îi avem în echipă să înţeleagă importanţa unui colectiv unit, astfel încât, în perioadele aglomerate, să ne bazăm unii pe alţii şi să reuşim să ducem proiectele la bun sfârşit."

Potrivit sursei citate, anul 2019 a adus clienţi cu aşteptări din ce în ce mai mari, cu preponderenţă din segmentul rezidenţial.

Florin Pană a mai adăugat: "La Cover Grup Construct, punem accent nu doar pe calitatea serviciilor noastre, ci şi pe comunicarea cu clienţii noştri, atât la începutul demarării proiectului, cât şi pe tot parcursul implementării acestuia. În interacţiunea cu clienţii, consultanţii noştri sunt implicaţi în toate aspectele şi detaliile referitoare la proiect. Ne dorim un client bine informat, care să ştie la ce să se aştepte pe termen lung şi cum să evite potenţialele costuri ascunse datorate unor factori precum: lipsa unei mentenanţe a acoperişului pe timp de iarnă sau prezenţa umidităţii crescute din interiorul locuinţei."

De asemenea, pentru anul 2020, Cover Grup estimează o cifră de afaceri cu peste 20% mai mare faţă de anul precedent.

Printre planurile companiei se află şi deschiderea unui nou sediu, ca urmare a activităţilor companiei şi amplorii proiectelor, în Afumaţi, judeţul Ilfov, de aproximativ 300 metri pătraţi. Noul sediu va găzdui departamentul financiar, departamentul de consultanţă în vânzări, dar şi depozitul, precum şi atelierul de confecţionare a materialelor necesare pentru învelitori.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Felicitări!!! Ma bucur ca am ocazia sa fiu unul din partenerii voștri. Echipamente de protectie noi si performante va asteapta si in acest an.

    Cu stima,

    Adrian Georgescu 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS