După Franţa, Germania şi Rusia, România a fost a patra ţară din lume în care s-a realizat spumantul prin fermentaţie naturală în sticlă.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
CORNELIA ANGELESCU
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 22 iulie 2010
În Pivniţele de suprafaţă "Rhein" din Azuga, spumantul se produce prin fermentaţie naturală în sticlă.
După Franţa, Germania şi Rusia, România a fost a patra ţară din lume în care s-a realizat spumantul prin fermentaţie naturală în sticlă.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Companii /R.S. - 6 octombrie, 17:34
Companii /A.B. - 6 octombrie, 15:56
Companii /A.F. - 6 octombrie, 08:38
Companii /T.B. - 6 octombrie, 07:05
Companii /S.B. - 5 octombrie, 09:41
Politică /George Marinescu - 15 octombrie 2024
Companii /A.V. - 10 octombrie 2024
Internaţional /George Marinescu - 10 septembrie 2024
Companii /I.Ghe. - 6 august 2024
Miscellanea / O.D. - 3 iulie 2024
English Section /O.D. - 3 iulie 2024
Miscellanea /R.S. - 6 octombrie, 17:40
Miscellanea /R.S. - 6 octombrie, 17:22
Miscellanea /R.S. - 6 octombrie, 17:14
Internaţional /A.B. - 6 octombrie, 16:53
Politică /A.B. - 6 octombrie, 16:43
Politică /S.B. - 6 octombrie, 16:38
Piaţa de Capital /A consemnat Andrei Iacomi - 6 octombrie
Internaţional /Octavian Dan - 6 octombrie
![]() | 5.0886 |
![]() | 4.3619 |
![]() | 5.4593 |
![]() | 5.8587 |
![]() | 552.7057 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 6 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 3 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 3 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 2 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 1 octombrie