După Franţa, Germania şi Rusia, România a fost a patra ţară din lume în care s-a realizat spumantul prin fermentaţie naturală în sticlă.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
CORNELIA ANGELESCU
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 22 iulie 2010
În Pivniţele de suprafaţă "Rhein" din Azuga, spumantul se produce prin fermentaţie naturală în sticlă.
După Franţa, Germania şi Rusia, România a fost a patra ţară din lume în care s-a realizat spumantul prin fermentaţie naturală în sticlă.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Politică /George Marinescu - 15 octombrie 2024
Companii /A.V. - 10 octombrie 2024
Internaţional /George Marinescu - 10 septembrie 2024
Companii /I.Ghe. - 6 august 2024
Miscellanea / O.D. - 3 iulie 2024
English Section /O.D. - 3 iulie 2024
Politică /A consemnat Mori Savir - 13 iunie
Editorial /Dan Nicolaie - 13 iunie
Miscellanea /O.D. - 13 iunie
Editorial /Călin Rechea - 13 iunie
![]() | 5.0320 |
![]() | 4.3665 |
![]() | 5.3715 |
![]() | 5.9148 |
![]() | 480.7983 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.V. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.I. - 11 iunie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 9 iunie