După Franţa, Germania şi Rusia, România a fost a patra ţară din lume în care s-a realizat spumantul prin fermentaţie naturală în sticlă.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
CORNELIA ANGELESCU
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 22 iulie 2010

În Pivniţele de suprafaţă "Rhein" din Azuga, spumantul se produce prin fermentaţie naturală în sticlă.
După Franţa, Germania şi Rusia, România a fost a patra ţară din lume în care s-a realizat spumantul prin fermentaţie naturală în sticlă.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Companii /I.Ghe. - 3 noiembrie
Companii /A consemnat Alina Vasiescu - 3 noiembrie
Companii /S.B. - 3 noiembrie, 13:19
Companii /A.V. - 3 noiembrie
Companii /F.A. - 3 noiembrie
Politică /George Marinescu - 15 octombrie 2024
Companii /A.V. - 10 octombrie 2024
Internaţional /George Marinescu - 10 septembrie 2024
Companii /I.Ghe. - 6 august 2024
Miscellanea / O.D. - 3 iulie 2024
English Section /O.D. - 3 iulie 2024
Macroeconomie /R.S. - 3 noiembrie, 19:08
Internaţional /A.B. - 3 noiembrie, 18:57
Internaţional /R.S. - 3 noiembrie, 18:57
Internaţional /R.S. - 3 noiembrie, 18:51
Internaţional /A.B. - 3 noiembrie, 18:49
Macroeconomie /George Marinescu - 3 noiembrie
Editorial /Călin Rechea - 3 noiembrie
Internaţional /Octavian Dan - 3 noiembrie
Miscellanea /O.D. - 3 noiembrie
Miscellanea /O.D. - 3 noiembrie
| 5.0861 | |
| 4.4167 | |
| 5.4698 | |
| 5.7988 | |
| 567.6303 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 31 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 30 octombrie
Piaţa de Capital /A. I. - 29 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 28 octombrie
George Marinescu