Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ÎN SEZONUL RECE:Articolele pentru încălzirea locuinţei - în topul preferinţelor clienţilor

C.B.
Companii #Construcţii /

Articolele pentru încălzirea locuinţei - în topul preferinţelor clienţilor

Românii sunt interesaţi, în perioada de iarnă, în principal de produsele dedicate Sărbătorilor, dar şi de uşile pentru interior, articolele pentru încălzirea locuinţei şi de cele destinate diverselor hobby-uri, conform informaţiilor companiei Hornbach România, transmise Redacţiei noastre.

Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România , a declarat: "Cu siguranţă, perioada rece din an este marcată de cumpărăturile dedicate Sărbătorilor de iarnă. Însă românii nu uită, în intervalul noiembrie-februarie, nici de micile proiecte de reamenajare sau decorare din interiorul locuinţei. Astfel, topul produselor cumpărate în acest sezon este dominat de uşile de interior."

Potrivit acestuia, românii aleg, de cele mai multe ori, uşi de interior de culoare albă, modele ce reprezintă aproximativ 35% din totalul produselor vândute din această categorie.

De asemenea, compartiv cu anii anteriori, se poate observa că nuanţele închise, precum negru sau wenge, sunt şi ele înlocuite cu variante în tonuri mai deschise, cum este cazul griurilor.

"Dacă ne gândim la cele mai cerute dimensiuni, modelele de 80 cm, speciale pentru o deschidere de 90 cm a zidului, se situează în topul achiziţiilor realizate de români. Totuşi, clienţii au posibilitatea, în magazinele Hornbach, de a personaliza produsele pe care şi le doresc, în funcţie de dimensiunile atipice ale pereţilor.", a explicat directorul general al Hornbach România.

Totodată, cele mai cumpărate articole, în sezonul rece, sunt caloriferele (radiatoarele) şi centralele termice, alături de o gamă variată de şeminee şi sobe pe lemn. Clienţii manifestă un interes crescut pentru încălzirea electrică în sezonul rece, aceştia cumpărând aeroterme, radiatoare şi sobe electrice.

Printre cele mai accesate servicii în sezonul rece se regăsesc: serviciul de montaj al uşilor de interior conduce, serviciul de croire a perdelelor şi de cel de înrămare a tablourilor.

Mugurel-Horia Rusu a menţionat: "Clienţii care achiziţionează produsele din magazinele noastre şi care optează pentru instalarea profesionistă vor primi o vizită a meşterului în locaţia unde va avea loc montajul, pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea datei când acesta va fi realizat."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS