Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ÎN SFÂRŞITASF a validat Consiliul BVB

V.D.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

ASF a validat Consiliul BVB

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), a autorizat modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), conform Hotărârii AGOA din data de 20.11.2019.

Actuala conducere este formată din: Radu Hanga, provenit din partea Grupului Banca Transilvania şi preşedinte al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri (AAF), care a fost votat de acţionarii Bursei de Valori Bucureşti în funcţia de preşedinte al operatorului pieţei noastre de capital, în noiembrie 2019. Alături de preşedintele AAF, acţionarii Bursei i-au mai ales în board-ul BVB pe Mihaela Bîciu (Tradeville), Ştefan Szitas (SIF Transilvania), Răzvan Raţ (BRK Financial Group) Dragoş Neacşu (fost Erste Asset Management) Claudia Ionescu (BRD - Groupe Societe Generale), Dan Paul (Asociaţia Brokerilor), Octavian Molnăr (IFB Finwest) şi Robert Pană (Swiss Capital).

Din data de 28 ianuarie a acestui an, Bursa de Valori Bucureşti nu mai întrunea un Consiliu de Administraţie valid, în condiţiile în care, mandatul vechiului board a expirat în 27 ianuarie 2020, iar cei aleşi de acţionarii Bursei la finalul anului trecut pentru a face parte din noul Consiliu au primit avizul ASF abia ieri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS