CĂUTARE (7267)

modificare
Modificarea planului propus de guvernul Ciolacu presupune eliminarea a patru investiţii din planul iniţial şi modificarea a aproximativ 70 de măsuri. Cererea României de modificare a planului se bazează pe necesitatea de a ţine cont de inflaţia ridicată din anul 2022, de întreruperile din lanţul de aprovizionare şi de revizuirea în scădere a alocării maxime de granturi în cadrul mecanismului de redresare şi rezilienţă de la 14,2 miliarde euro la 12,1 miliarde euro.

Revizuirea PNRR, în evaluarea Comisiei Europene

George MarinescuZiarul BURSA #Politică / 11 septembrie

Guvernul a trimis, la sfârşitul săptămânii trecute, Comisiei Europene cererea de modificare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, la care se adaugă capitolul privind proiectele care vor fi finanţate din mecanismul RePower EU, conform...

"Privitor la creşterea impozitelor şi taxelor, nu poţi să îi spui unui mic antreprenor, că el trebuie să schimbe acum plata impozitării, mai ales că, din discuţiile cu experţii contabili, am reţinut că o astfel de modificare în cursul anului ar duce la dublarea contabilităţii. (...) Nu este normal să schimbăm constant regulile fiscale. Cerem predictibilitate pe termen lung, 10-20 de ani, privind fiscalitatea", a spus Florin Jianu.

IMM-urile se opun modificărilor fiscale

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 31 august

Modificările fiscale pe care Guvernul ar dori să le aprobe în următoarea perioadă pentru reducerea deficitului de stat nu sunt în concordanţă cu datele privind scăderea cu 5% a consumului - scădere ce a început încă din luna mai - şi cu...

USR cere eliminarea pensiilor speciale

USR cere eliminarea pensiilor speciale

D.R.Politică / 16 august

USR a depus, miercuri, o solicitare oficială pentru convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară, în perioada 17 august - 1 septembrie, pentru reexaminarea proiectului de lege privind pensiile speciale, informează Agerpres.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo