ÎN URMA UNEI INVESTIŢII DE 50 MILIOANE EUROGenesis Property transformă Novo Park în Yunity Park

G.U.
Companii #Construcţii / 28 aprilie

Genesis Property transformă Novo Park în Yunity Park

Genesis Property, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri de clasa A din România, începe transformarea parcului de business Novo Park, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în YUNITY Park, un concept nou de real estate, care va reaşeza, într-un spaţiu unic, facilităţi noi pentru tendinţele de lucru şi de viaţă urbană ale viitorului, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei. Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din 2023, cu o investiţie totală de 50 de milioane de euro.

YUNITY Park este proiectat ca un campus dezvoltat în extensia biroului, care oferă suportul urban pentru experienţe adaptate stilului de viaţă al oamenilor, atât pentru timpul petrecut la birou, cât şi cel personal sau social.

"YUNITY Park reprezintă viitorul vieţii la şi dincolo de birou. Este o destinaţie urbană, puternic reprezentată de spaţiul public, în care viaţa profesională şi cea socială primesc aceleaşi şanse de împlinire. În primul rând, spaţiul destinat în prezent unei parcări va fi transformat într-o pădure urbană în vecinătatea căreia se vor integra organic spaţii pentru evenimente, experienţe recreative şi spaţii de lucru în aer liber. Toate acestea sunt menite să aducă împreună cultura socială locală şi cea corporativă într-un spaţiu unic. YUNITY Park este un răspuns firesc la aspiraţia colectivă pentru echilibrul între viaţă şi muncă, readucerea naturii în spaţiul urban şi experienţa unui mod de viaţă sănătos şi sustenabil", a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property şi preşedinte European Property Federation.

Conform sursei citate, în YUNITY Park, parcarea exterioară ce urmează a fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată, cu un design futurist, se întinde pe o suprafaţă totală de 7.500 de metri pătraţi. Spaţiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri doar în gradene, dar şi o pădure urbană de 1.000 de metri pătraţi unde angajaţii vor putea susţine inclusiv întâlniri de lucru. Pe timpul sezonului cald, YUNITY Park va pune la dispoziţia rezidenţilor o terasă exterioară versatilă care va deservi un food hall de 4.000 de metri pătraţi şi numeroase zone destinate interacţiunilor profesionale şi socializării în timpul liber.

La interior, proiectul YUNITY Park include spaţii de co-working şi co-living, un centru ultra-modern de conferinţe cu o capacitate totală de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, precum şi zone de divertisment, fitness şi spaţii special amenajate pentru socializare şi relaxare. În acelaşi timp, intrările clădirilor din YUNITY Park şi spaţiile interioare comune, precum recepţia şi zona lifturilor vor fi transformate complet, cu un design modern şi completate de zone noi de interacţiune în afara birourilor.

Sustenabilitatea şi sănătatea, în centrul YUNITY Park

Conform comunicatului, proiectul YUNITY Park se înscrie în strategia de sustenabilitate a Genesis Property, aliniată celor 10 principii ale Pactului Global al Naţiunilor Unite privind drepturile omului, muncă şi protecţia mediului, dar şi celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale ONU. Astfel, YUNITY Park va fi dezvoltat şi operat astfel încât să contribuie atât la îmbunătăţirea semnificativă a mediului înconjurător, cât şi la creşterea calităţii vieţii întregii comunităţi Genesis Property, acum şi pentru generaţiile viitoare, în conformitate cu angajamentul companiei de a reduce la net zero emisiile de carbon ale companiei până în 2040 prin reutilizare, investiţii în producţia de energie din surse regenerabile şi gestionarea durabilă a clădirilor.

Totodată, toate cele şapte clădiri din YUNITY Park, cu o suprafaţă închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi, în care intră zonele de co-living şi food hall, care sunt deja încadrate în clasa A de eficienţă energetică, au certificarea BREEAM - Very Good şi vor obţine IMMUNE Building Standard - Rezilient, 5 stele din 5. Standardul IMMUNE recomandă o investiţie într-un sistem Healthy by Design, format dintr-o reţea de dispozitive, tehnologii şi echipamente specializate implementate atât la nivelul clădirii, cât şi în spaţii destinate situaţiilor de urgenţă (cameră de carantină şi de izolare, depozit de urgenţă). Misiunea sistemului Healthy by Design este de a promova, cu ajutorul personalului specializat, implementarea de reguli operaţionale şi de sănătate în mediul construit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro