Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Interzicerea Huawei, practic exclusă în Germania

F.A.
Companii /

Interzicerea Huawei, practic exclusă în Germania

Cancelaria Federală şi Ministerul Federal al Economiei s-au pronunţat în mod repetat împotriva excluderii bazate exclusiv pe originea chineză a unui furnizor. Acest lucru înseamnă că tehnologia 5G de la Huawei va fi aproape sigur folosită în Germania, scriu publicaţiile germane.

Acestea arată că o interdicţie asupra Huawei ca furnizor 5G în Germania este, astfel, practic anulată. Acest lucru reiese din informaţiile prezentate de Frankfurter Allgemeine Zeitung (Paywall), în baza unor surse guvernamentale. Conform acestor informaţii, tehnologia este verificată mai întâi de Oficiul Federal pentru Securitatea Informaţiilor (BSI) pentru aprobarea echipamentelor 5G. În scurt timp, în TKG (Telecommunications Act) va adopta un catalog de securitate care prevede criteriile de testare.

Ca un al doilea pas, potrivit raportului ziarului, conceptul de "încredere politică" va fi clar ancorat în legislaţie. Potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung, numai în cazul în care Cancelaria Federală, Ministerul de Externe, Ministerul de Interne şi Ministerul Afacerilor Economice îşi exprimă în acelaşi timp îngrijorarea cu privire la un furnizor în cea de-a doua etapă, producătorul ar putea să nu fie aprobat, în pofida unei verificări a siguranţei realizate de către BSI.

Cu toate acestea, acest lucru este practic imposibil, deoarece Cancelaria Federală şi Ministerul Federal al Economiei s-au declarat în mod repetat împotriva excluderii Huawei doar pe baza ţării de origine.

Seehofer, împotriva excluderii Huawei

Ministrul Federal de Interne Horst Seehofer (CSU) este, de asemenea, împotriva excluderii furnizorului chinez de telecomunicaţii Huawei de la extinderea 5G în Germania. "Sunt împotriva scoaterii unui produs de pe piaţă doar pentru că există posibilitatea să se întâmple ceva", a declarat el în ianuarie 2020, adăugând: "Sunt împotriva restricţiilor comerciale globale şi generale". Dacă furnizorii chinezi ar fi excluşi, atunci extinderea reţelei ar fi afectată cu câţiva ani, a declarat Seehofer.

Evident, guvernul federal nu vrea să fie pus sub presiune de către SUA cu privire la problema importantă a reţelelor 5G.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

18 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8582
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0972
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5132
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3220
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.4245

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie