Abonament gratuit

ÎNTR-UN SCANDAL DE FRAUDĂ FISCALĂ INTERNAŢIONALĂ:Percheziţii de amploare în Germania

T.T.
Internaţional /

Percheziţii de amploare în Germania

Percheziţii de amploare au fost efectuate, astăzi, în mai multe oraşe din Germania, procurorii suspectând mai multe persoane înstărite că şi-au ascuns banii în companii offshore cu ajutorul unei foste divizii a Deutsche Bank, transmite AFP.

Parchetul din Frankfurt a efectuat, cu ajutorul poliţiei judiciare şi al autorităţilor fiscale, percheziţii la domiciliul a opt persoane înstărite din Frankfurt şi alte şase oraşe din Germania.

În plus, au fost percheziţionate birourile a 11 bănci şi case de economii precum şi şase companii de gestionare a activelor, au precizat procurorii.

"Cu ajutorul unei foste filiale a Deutsche Bank din Insulele Virgine, indivizii ale căror domicilii au fost percheziţionate sunt bănuiţi că au înfiinţat societăţi în paradisuri fiscale în scopul ascunderii veniturilor de autorităţile fiscale germane şi a se sustrage de la plata impozitelor", a explicat Parchetul din Frankfurt într-un comunicat de presă.

Această operaţiune are legătură cu precedentele percheziţii efectuate în luna noiembrie a anului trecut la birourile Deutsche Bank, pe fondul suspiciunilor de spălare de bani apărute ca urmare a scandalului 'Offshore Leaks' cu privire la paradisurile fiscale, dezvăluit în 2013 de Consorţiul Internaţional al Jurnaliştilor de Investigaţii, ICIJ.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sigur sunt banii lui Dragnea si ai PSD-ului. Numai ei sunt singurii hoti din Europa. Poate sa confirme si dl. Iohanis: i-a vazut cum ascundeau banii poporului pentru a-i infometa.

    1. Persoane înstarite nu e tot una cu persoane publice.Deci acele pers.au eludat statul german ptr.ca nu si-au platit taxele.Pe cand PSD in frunte cu iubitul conducator sifoneaza la greu banii din bugetul tarii stransi din buzunarele noastre ( a se citi taxe).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS