ÎNTRE 6 ŞI 8 MAI 2015Problema Termoficării şi a Eficienţei energetice se va discuta la Târgul RoEnergy Bucureşti

Alexandru Costea
Comunicate de presă #Energie / 4 mai 2015

Problema Termoficării şi a Eficienţei energetice se va discuta la Târgul RoEnergy Bucureşti

În perioada 6 - 8 mai 2015, în Complexul expoziţional Romexpo, pavilion D2, va avea loc cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică RoEnergy, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Manifestarea se adresează atât companiilor, cât şi persoanelor fizice interesate în administrarea cât mai eficientă a resurselor energetice, fie că este vorba de energii regenerabile, termoficare, electricitate ori eficienţă energetică în industrie şi construcţii.

Printre tematica aleasă pentru discuţii se află şi: soluţii de termoficare prin cogenerare; primul proiect ESCO într-un spital public din România; Pro Credit, centrale pe biomasă pentru spaţii rezidenţiale, comerciale şi industriale; module fotovoltaice de 1 kwcc, pretabile pentru gospodării; energie din deşeuri; energie din peleţi; energie fotovoltaică în capacităţi de sub 1 MWh.

La RoEnergy Bucureşti se vor expune companii din Italia, Germania, Grecia, Olanda şi România, respectiv delegaţii din Bulgaria, Polonia şi Italia pentru acţiunea de Brokeraj.

Printre companiile expozante se află: Alaska Energies, profilată pe sisteme fotovoltaice on grid şi off grid, Electro-Total împreună cu KARA Energy Systems BV, specializate pe automatizări industriale, uscătoare-ventilaţie, arzătoare biomasă. Rom Devices comercializează contoare de energie, analizoare de energie, software dedicat şi soluţie cloud pentru monitorizare consum de energie şi parametrii electrici. Unicmar New Energy, importator, din Germania, de centrale de cogenerare şi trigenerare, de la 30kw la 20 Mw, pe gaz, gaz lichid, peleţi, biomasă la care se adaugă panouri şi sisteme fotovoltaice, pretabile pentru parcuri fotovoltaice, parcări, terase, sere agricole, sisteme independente pentru pensiuni cabane, utilizări militare, industrie, instituţii publice. Tatano SNC este specializată pe centrale pe biomasă, echipamente de termoficare biomasă, cogenerare biomasă. Panagroteh Service, profilată pe echipamente de producţie bio-brichete.

Pe lângă expoziţie, Târgul cuprinde cuprinde o serie de manifestări: Conferinţa Energia solară şi Eficienţa energetică (6 mai 2015), Masă rotundă Probleme şi soluţii în microhidroenergie (7 mai 2015), Bioenergie în ferme şi fabrici (8 mai 2015), Brokeraj Enterprise Europe Network ( 7 mai 2015).

În fiecare zi a Târgului se vor derula Cursurile AREL Workshop Fotovoltaice, manifestare fără taxă, prin care participanţii pot dobândi informaţii cu privire la producerea de curent electric în regie proprie pe acoperişul casei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9186
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6835
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9766
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7021
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.0437

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro