INVESTIŢIE DE 17 MILIOANE DE EURO:Dezvoltatorul Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviaţiei Apartments

D.D.
Companii #Construcţii /

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviaţiei Apartments

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate a anunţat, luni, că finalizează în octombrie proiectul Aviaţiei Apartments, o investiţie totală de 17 milioane euro.

Proiectul cuprinde 291 de apartamente tip studio, două şi trei camere. Investiţia totală este de 17 milioane euro, acesta fiind costul construcţiei, fără valoarea terenului.

Proiectul, al treilea din Bucureşti finalizat de dezvoltator, are o curte interioară dedicată exclusiv rezidenţilor şi 300 de locuri de parcare subterană.

"Am ales zona cu cea mai dinamică evoluţie imobiliară din ultimii 10 ani, încurajaţi de cererea din partea tinerilor familii, pentru care vechiul stoc locativ din cartier nu mai corespundea cu stilul lor de viaţă", a spus Antoanela Comşa, General Manager, Gran Via România.

Proiectul Aviaţiei Apartments este poziţionat pe strada Soldat Gheorghe Buciumat, o zonă retrasă de la bulevardul principal - Alexandru Şerbănescu, lângă magazinul de mobilă Elvila si sediul Lidl Romania.

Ansamblul este compus din patru corpuri de clădire cu şase etaje, reunite în jurul unei curţi interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spaţii verzi, loc de joacă şi zone dedicate relaxării şi socializării rezidenţilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS