INVESTIŢIE DE 90 MILIOANE EURODezvoltatorul imobiliar Hagag demarează lucrările la proiectul H Pipera Lake

V.I.
Companii #Construcţii / 8 august 2019

Dezvoltatorul imobiliar Hagag demarează lucrările la proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anunţat, joi, că demarează lucrările de construcţie pentru cel mai amplu proiect rezidenţial al său, H Pipera Lake din Bucureşti, o investiţie de 90 milioane euro.

Compania a anunţat că, din totalul de 390 de apartamente, ce urmează a fi livrate în prima fază, 45% au fost deja vândute.

"Cu o investiţie totală estimată la 90 de milioane de euro H Pipera Lake a primit autorizaţia de construcţie şi va fi dezvoltat în trei etape, pe o suprafaţă totală de teren de 57.000 metri pătrăţi. Prima fază a construcţiei va livra 5 clădiri a câte 78 de apartamente de tip studio dublu, 2 şi 3 camere şi un regim de înălţime P+6E+7R", se arată în comunicat.

Unităţile vor avea suprafeţe construite cuprinse între 55 mp şi 97 mp. Prima etapă a construcţiei va fi finalizată la finalul anului 2020.

"Ne bucurăm să începem construcţia primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clară a interesului pe care oamenii îl manifestă vizavi de proiect, dar şi o confirmare a faptului că piaţa este, în continuare, dinamică. România rămâne pentru noi o alegere strategică şi plănuim să adăugăm noi proprietăţi în portofoliul local al companiei, dar şi să lansăm noi proiecte", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

BTD Construct a fost desemnat antreprenor general al proiectului. Dezvoltat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake va include în total 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălţime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spaţii verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket şi farmacie amplasate în incinta ansamblului, dar şi grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb