Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

LUDOVIC ORBAN:''Programul de relansare economică va fi prezentat miercuri alături de preşedintele României''

G.U.
Politică /

''Programul de relansare economică va fi prezentat miercuri alături de preşedintele României''

Premierul Ludovic Orban a anunţat că miercuri va fi prezentat programul de relansare economică şi că va fi prezent preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

"Prezentarea programului economic va fi miercuri alături de preşedintele României, cu care am colaborat foarte apropiat. După prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca în maximum o lună de zile să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program", a spus Orban, după ce a participat la Adunarea membrilor Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Normal ar fi sa-l numeasca Programul de Ingropare Economica, caci de fapt asta este, din cauza Pande-escrocheriei cu Covrig 19, pusa la cale de Sica si Plavan si securistii antinationali din spatele lor! La toamna o sa-si arate "roadele"', atunci cand mari mase de romani vor iesi in strada, cu buzunarele si matzele goale!

    Sunt tare curios. Guvernul are nevoie de bani. El nu vrea sa renunte la cota unica de impozitare. Deci poate creste cota unica de impozitare sau TVA-ul. Amandoua sunt masuri nepopulare mai ales intr-un an electoral. Deci probabil ne vom indatora si mai mult...

    Se zvoneste că e un program făcut exclusiv în avantajul corporațiilor.

    Flexibilizare a muncii va aduce sclavie și nesiguranța locurilor de muncă iar statul va da bani de la buget sau din împrumuturi pentru acoperirea unui șomaj mascat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie