Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Manager Magazin: Deutsche Börse, aşteptată să accepte un acord amiabil cu Procuratura din Berlin

V.R.
Ziarul BURSA #Jurnal de criză /

Manager Magazin: Deutsche Börse, aşteptată să accepte un acord amiabil cu Procuratura din Berlin

Consiliul de conducere al Deutsche Börse, operatorul Bursei de Valori din Frankfurt, este aşteptat să aprobe, marţi, un acord amiabil cu procurorii germani, care să pună capăt anchetei de insider trading ce îl priveşte pe directorul executiv al pieţei acţiunilor din Germania, Carsten Kengeter, anunţă Manager Magazin, fără să citeze sursa informaţiei, potrivit Reuters.

Oficialii Deutsche Börse au refuzat să facă vreo declaraţie în acest sens.

În februarie, Procuratura din Berlin a anunţat că îl investighează pe Kengeter, dorind să afle cât de avansate au fost discuţiile referitoare la planul de fuziune dintre Deutsche Börse şi London Stock Exchange (LSE) în momentul în care oficialul pieţei germane a cumpărat acţiuni în valoare de 4,5 milioane de euro la compania pe care o conduce. În luna iulie, Procuratura a lansat oferta de renunţare la investigaţie, dacă Deutsche Börse acceptă, în baza acordului amiabil, să plătească două amenzi care totalizează 10,5 milioane de euro.

Kengeter a respins acuzaţiile de insider trading (realizarea de tranzacţii în baza unor date confidenţiale) care i s-au adus, considerându-le nefondate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie