Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

MARCEL CIOLACU:''Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale''

G.U.
Politică /

''Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale''

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, în care afirmă că tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale, conform Agerpres.

"Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale. El este liantul tuturor generaţiilor care au contribuit şi s-au sacrificat pentru libertate şi pentru construcţia României de astăzi", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că trebuie să preţuim şi să cinstim tricolorul, pentru că este "cea mai frumoasă reprezentare a sufletului nostru românesc".

"Drapelul naţional ne-a ţinut întotdeauna strâns uniţi în jurul său, atât în momentele dificile ale naţiunii noastre, cât şi atunci când am celebrat şi ne-am mândrit cu reuşite comune sau individuale. (...) La mulţi ani de Ziua Drapelului Naţional!", a mai scris acesta.

Opinia Cititorului ( 2 )

 1. Boule Ciolacu.

  Multumim PSD/ALDE si Antena 3 pentru zadarnicirea prin propaganda la TV a luptei contra coronavirusului. Niste dementi, niste ticalosi. 

  Da, PNL a gresit declararea unor stari, a gresit trecerea din urgenta in alerta. 

  Dar totusi PSD/ALDE si larvele puturoase de la Antena 3 spun toata ziua ca romanii au suficient de mult discernamant sa trateze singuri problema asta. Ori asta nu este adevarat. Romanii nu se vor proteja, continua sa raspandeasca infectia in toata Europa. A se vedea abatoarele nemtesti. A se vedea explozia recenta de cazuri.  

  1. Se pare ca ai uitat sa-ti iei tratamentul cu calmante , si astfel crizele de epilepsie se agraveaza in cazul tau!

   Dar, inca nu e timpul pierdut! Ciolacu sufera in schimb, de alt tip de crize, mai grave(dpdv moral), cele ale securistului care vede peste tot simbolurile identitatii nationale, dar pe care le calca in picioare! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie