MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii / 19 octombrie 2018

"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"

"Lipsa forţei de muncă şi decapitalizarea companiilor - marile probleme ale sectorului construcţiilor"

După criza prin care a trecut, sectorul construcţiilor se confruntă, astăzi, cu două probleme majore: forţa de muncă şi decapitalizarea societăţilor de construcţii, a afirmat, ieri, Liviu Simion, Vicepreşedintele Uniunii Generale a Indus-triaşilor din România (UGIR România) şi Preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii (PSC).

Domnia sa a subliniat: "Astăzi, suntem în situaţia în care începem să avem lucrări, avem unde să mergem să le arătăm că ştim şi am construit şi putem face lucruri deosebite, dar trebuie să ne limităm din lipsă de personal şi/sau de finanţare". Conform domnului Simion, numeroase firme româneşti de construcţii oferă servicii firmelor ruseşti din România şi au o colaborare excelentă cu acestea, însă preşedintele PSC consideră că întotdeauna este loc de mai mult.

Liviu Simion a spus: "Noi am fost şi suntem optimişti, ca antreprenori, că putem găsi căi ca să cooperăm, prin care să ne asociem, să participăm împreună la licitaţii, atât în România, cât şi în UE, sau chiar Federaţia Rusă. (...) Îmi doresc ca, începând cu această zi, relaţiile, contactele şi comunicarea între companiile din Federaţia Rusă şi din România să fie mai puternice şi să putem spune, peste câţiva ani, că a fost începutul unei colaborări fructuoase cu Rusia, de care cu toţii ne amintim cu plăcere".

Conform vicepreşedintelui UGIR, la Moscova a fost creat un comitet consultativ al organizaţiilor industriaşilor şi a fost semnat un protocol care a deschis calea unei mai bune colaborări între reprezentanţii ruşi şi cei români.

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2023
Euro (EUR)Euro4.9745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7430
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1499
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7323
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb