Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

NEPI Rockcastle finalizează a doua etapă din modernizarea Shopping City Buzău

I.M.
Companii #Construcţii /

NEPI Rockcastle finalizează a doua etapă din modernizarea Shopping City Buzău

Procesul de extindere a Shopping City Buzău se apropie de final, odată cu inaugurarea, în luna decembrie, a zonei noi de food court, se arată într-n comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, începând cu 2020, când tot procesul de modernizare al centrului comercial va fi încheiat, cele două zone se vor uni în cel mai mare food court din regiune, unde vizitatorii vor descoperi noi destinaţii culinare, unele în premieră pentru Buzău.

Finalizarea întregului proces de extindere şi modernizare este estimat pentru jumătatea anului viitor, moment din care Shopping City Buzău îşi propune să ofere cea mai mare varietate de opţiuni de petrecere a timpului liber şi relaxare pentru familiile din regiune, astfel că mixul de magazine şi cel de restaurante a fost, în ultima perioadă, în proces de remodelare.

"Extinderea şi modernizarea Shopping City Buzău reprezintă o investiţie de 16 milioane de euro, pe care NEPI Rockcastle o face în dezvoltarea oraşului şi regiunii. În plus, lucrările, ce au debutat în octombrie 2018, implică şi forţă de muncă locală, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe şantier fiind localnici. Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei.", precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie