Antibiotice Iaşi
ICT

Niculae Bădălău, între spargerea casei şi portofoliul de ministru

GHEORGHE IORGOVEANU
Ziarul BURSA #Politică / 07 noiembrie 2018

Senatorul Niculae Bădălău este afectat de spargerea locuinţei. Din declaraţiile date, ieri, pe holurile Palatului Parlamentului, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Giurgiu a lăsat să se înţeleagă că, momentan, nu pare interesat de o eventuală funcţie de minis-tru pe care ar primi-o la remanierea guvernamentală ce va avea loc în curând, ci şi-ar dori să petreacă mai mult timp alături de familie.

Niculae Bădălău, unul dintre membrii comisiei social-democrate care au evaluat activitatea miniştrilor din cabinetul Dăncilă, a arătat nesiguranţă cu privire la lucrurile care i-au fost furate din locuinţă. Întrebat de reprezentanţii mass-media dacă i-au dispărut din casă şi anumite documente, Niculae Bădălău a dat din colţ în colţ. Cei prezenţi ieri la miniconferinţa de presă a lui Bădălău organizată pe holurile Palatului Parlamentului au putut observa că întrebarea respectivă l-a deranjat pe senatorul social-democrat, care a spus imediat că nu ştie, că nu a terminat încă de evaluat pierderea înregistrată în urma spargerii locuinţei. La următoarea întrebare, Niculae Bădălău a precizat că i-au fost furate arma, verigheta şi bijuterii din aur, arătându-şi mirarea că nu i-au dispărut ceasurile şi că nimic nu era deranjat în locuinţă, ca şi cum hoţii au ştiut unde trebuie să acţioneze. În aceste condiţii, este posibil ca, după valiza Tel Drum, să apară un nou caz construit pe documentele care ar fi dispărut din casa lui Niculae Bădălău, dar des-pre care acesta refuză să discute. Senatorul social-democrat refuză să mai discute şi despre viitoarea remaniere guvernamentală, la care a lucrat în laboratoarele PSD, dar menţionează că nu i s-a propus niciun post de ministru.

Niculae Bădălău a declarat: "Nu mi s-a oferit deocamdată niciun portofoliu în guvern. Dacă mi se va oferi şi dacă voi considera că aduc plusvaloarea guvernului şi ţării ăsteia, da, dacă nu, nu. Şi, dacă va fi liber Ministerul Turismului, unde nu mă pricep aproape deloc, clar că nu-l voi accepta. Atât timp cât încă nu sunt discuţii şi nu mi s-a oferit nimic şi nu am avut finalizate discuţiile, singurul post pe care l-aş accepta ar fi acela de familist, ca să-mi apăr familia".

Senatorul social democrat susţine că nu sunt discuţii, că nu i s-a oferit nimic, dar că acestea nu au fost încă finalizate. Din tot ce spune înţelegem că de fapt au loc discuţii cu privire la mutarea sa în guvern, dar că încă Bădălău şi Dragnea nu s-au înţeles cu privire la portofoliul pe care ar urma să îl primească preşedintele organizaţiei judeţene PSD Giurgiu, cel care a trădat primul grupul social-democraţilor.

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro