Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

OMS:"Ceea ce este mai rău urmează să vină"

S.B.
Miscellanea /

"Ceea ce este mai rău urmează să vină"

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat că, în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus, ceea ce este "mai rău urmează să vină", informează news.ro.

Potrivit sursei citate, Tedros Adhanom Ghebreyesus a spus că virusul va infecta mult mai multă lume, dacă Guvernele lumii nu vor lua măsurile necesare.

"Test, Trace, Isolate and Quarantine", este mesajul OMS, care recomandă astfel testările, urmărirea acestora, izolarea şi carantina.

Peste 10 milioane de infectări s-au înregistrat în întreaga lume din decembrie, iar peste 500.000 de persoane au murit.

"Toţi vrem ca acest lucru să se încheie. Toţi vrem să ne revenim la vieţile noastre. Dar adevărul este că nu suntem deloc aproape de final. Deşi în multe ţări s-au făcut progrese, adevărul este că pandemia se răspândeşte la nivel global", a declarat şeful OMS.

El a cerut guvernelor să urmeze exemplul Germaniei, Coreei de Sud şi Japoniei, care au luat măsuri riguroase în ceea ce priveşte pandemia, mai ales prin efectuare unui număr mare de teste.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. OMS trebuie scoasa in afara legii.

    Pe langa faptul ca sustine deschis interese oligarhice, globaliste, opuse interesului public, rolul acestei instittutii nu este de "tragator de semnale de alarma" ci in statut se regasesc atributii executive cu rol de a tine sub control situatia de sanatate la nivel mondial.  

    Nu are nimeni nevoie de tragatori de semnale de alarma, nu folosesc la nimic.  

    1. Pai și cu tine care este treaba? Ești pe post de dl. Goe? Sau vrei sa vorbești tu singur în locul OMS?

      Treaba e ca nimeni nu plateste din bani publici tragatori de semnale de alarma si nici institutii mondiale care se instaleaza singure in afara cadrului democratic stabilit de popoarele planetei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie