Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

OMV Petrom a inaugurat un Centru de Vizualizare 3D pentru geologi şi ingineri

A.C.
Companii #Energie /

OMV Petrom a inaugurat astăzi un Centru de Vizualizare 3D, situat în Petrom City din Capitală, prin care inginerii pot să vizualizeze, în mod 3D, imagini ale zăcămintelor de petrol şi gaze pe un ecran cu o lăţime de 4 metri, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Centrul de Vizualizare 3D asigură o mai bună înţelegere a substraturilor geologice cu ajutorul imaginilor 3D generate pe baza datelor obţinute în urma studiilor seismice 3D şi a studiilor tehnice.

Gary Ingram, Director în cadrul diviziei Explorare şi Producţie: "Noul Centru de Vizualizare permite îmbunătăţirea procesului de analiză a datelor geologice şi a planurilor tehnice. Putem vizualiza informaţiile până în cel mai mic detaliu, iar vizualizarea în mod 3D ne poate ajuta să prevenim erorile şi omisiunile din procesul de analiză. De asemenea, Centrul de Vizualizare încurajează colaborarea între diferitele părţi implicate - de la geologi la specialişti în explorare, ingineri de foraj -, fiind astfel posibilă luarea unor decizii în mod rapid. Dacă înainte, prin metodele tradiţionale, procesul de luare a unei decizii putea dura şi trei săptămâni, acum, sperăm să facem acest lucru numai după o singură întâlnire în Centrul de Vizualizare 3D, cu toate părţile implicate".

Investiţiile în Centrul de Vizualizare însumează aproximativ 500.000 de euro. Suma acoperă amenajarea sălii speciale, achiziţia şi instalarea ecranului 3D, a proiectorului, a oglinzilor şi a softului dedicat. Datele proiectate pe ecranul 3D sunt produse cu ajutorul unui software dedicat pentru modelarea zăcămintelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

21 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8583
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5057
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2937
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.7976

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie