One United Properties are în desfăşurare investiţii de 220 milioane de eur

D.I.
Companii #Construcţii / 01 octombrie 2019

One United Properties are în desfăşurare investiţii de 220 milioane de eur

One United Properties, companie cu capital românesc, are în lucru proiecte de 150.000 mp de spaţii de birouri pentru următorii trei ani, cumulând investiţii totale de 220 milioane de euro.

"Pe lângă şantierul de la One Tower, demarăm în această toamnă două mari proiecte: One Cotroceni Park, 80.000 mp, şi One Verdi Park, 20.000 mp, cumulând investiţii totale de 220 milioane de EUR", declară Andrei Diaconescu, Co-Fondator, One United Properties.

Strategia este de a dezvolta comunităţi în proiecte cu funcţiuni mixte, ce concentrează facilităţi şi beneficii într-un singur concept: apartamente premium şi de lux, birouri de clasă A, spaţii comerciale ce deservesc componentele de birouri şi cea rezidenţială, spaţii verzi şi facilităţi pentru sport şi petrecerea timpului liber.

"Observăm un trend ascendent pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucureştiului, în proiecte ce îmbină moştenirea istorică şi culturală a locurilor respective cu arhitectura contemporană şi tehnologii moderne de construcţie", spune Victor Căpitanu, Co-Fondator, One United Properties.

Lucrările de construcţie la One Tower din ansamblul One Floreasca City sunt în grafic, turnul a ajuns la nivelul P+12, urmând să fie livrat în trimestrul patru 2020. Vecinătatea cu parcul Floreasca, priveliştea panoramică asupra lacului precum şi pre-certificarea clădirii LEED Platinum V4 sunt doar câteva dintre elementele de atracţie ale proiectului.

La One Cotroceni Park dezvoltatorul a început lucrările de demolare şi este în aşteptarea autorizaţiei de construcţie pentru un business park cu suprafaţă de 80.000 mp, un concept inovator pentru companiile în căutarea unei soluţii de eficientizare a sediului.

"Conceptul de la Cotroceni oferă o flexibilitate foarte mare, începând de la 3.400 mp până la 8.000 mp per etaj. Din calculele noastre, o companie cu trei sedii în diverse zone ale Bucureştiului, totalizând 15.000 mp face economii anuale de 250.000 EUR, prin mutarea acestei suprafeţe în One Cotroceni Park", spune Ionuţ Dumitrescu, Co-Fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Proiectul One Cotroceni Park este unic pe piaţa de birouri bucureşteană, cu beneficii precum: localizarea în interiorul inelului central al oraşului şi acces direct la metrou, suprafeţe generoase per etaj, terase rooftop gardens, zonă de retail de dimensiunea unui mall, spaţii verzi, zone pentru activităţi sportive în aer liber şi o vedere panoramică asupra vecinătăţilor - Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului. Termenul de livrare este trimestrul 4 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

28 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2715
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6480
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8714
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.7254

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro