Abonament gratuit

Operatorul, distribuitorii şi furnizorii de electricitate şi gaze - pregătiţi să facă faţă coronavirusului

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Operatorul, distribuitorii şi furnizorii de electricitate şi gaze - pregătiţi să facă faţă coronavirusului

Operatorul de sistem şi de transport al energiei electrice, distribuitorii şi furnizorii de energie electrică şi de gaze naturale sunt pregătiţi să facă faţă provocărilor generate de răspândirea coronavirusului şi să asigure continuitatea alimentării pentru populaţie şi agenţii economici, afirmă Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE), într-un comunicat.

Membrii ACUE au pus în aplicare planuri de management care prevăd acţiuni şi măsuri clare şi care respectă cu stricteţe toate recomandările şi măsurile anunţate de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului, subliniază sursa citată.

Aceasta arată că au fost instituite măsuri de protecţie în egală măsură pentru clienţi şi angajaţi prin intensificarea igienizării tuturor spaţiilor de lucru, cu o atenţie sporită pentru zonele de relaţii cu publicul.

Companiile membre ACUE încurajează clienţii să utilizeze metodele de plată on-line a facturilor. De asemenea, aceştia au la dispoziţie mijloace on-line sau telefonice pentru soluţionarea diverselor solicitări pe care le-ar putea avea în această perioadă în relaţia cu furnizorii de utilităţi.

Operatorii au implementat deja o serie de măsuri cu scopul de a limita şi preveni răspândirea coronavirusului, precum amânarea deplasărilor care nu sunt absolut necesare, amânarea evenimentelor programate în luna martie, realizarea şedinţelor şi a conferinţelor cu partenerii şi colaboratorii prin mijloace audio-video, asigurarea condiţiilor pentru ca angajaţii să poată lucra de acasă, implementarea unui program de lucru flexibil, acolo unde este posibil, pentru a evita intervalele orare aglomerate din mijloacele de transport.

Comunicatul citat subliniază că societăţile membre ACUE colaborează îndeaproape cu autorităţile astfel încât serviciile asigurate pentru toţi consumatorii de energie să nu fie afectate major.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS