Opus Land majorează investiţia în dezvoltarea Cosmopolis la 29 milioane de euro

A.P.
Companii #Construcţii / 18 ianuarie

Opus Land majorează investiţia în dezvoltarea Cosmopolis la 29 milioane de euro

Opus Land va majora la 29 de milioane de euro investiţia anuală în dezvoltarea Cosmopolis, un amplu proiect rezidenţial din România. Suma este cu circa o treime mai mare comparativ cu investiţia derulată în 2020, scrie un comunicat de presă al companiei.

Aproximativ 500 de noi locuinţe se vor adăuga în 2021 celor peste 4.100 deja finalizate în cadrul Cosmopolis. Dintre acestea, aproximativ jumătate vor fi reprezentate de vile.

În plus, vor fi adăugate noi facilităţi sau extinse cele deja existente. Cea mai importantă va fi reprezentată de extinderea strip mall - ului deja existent în cadrul Cosmopolis, acesta urmând să îşi tripleze suprafaţa.

Extinderea strip mall -ului va permite adăugarea de noi magazine şi funcţiuni celor deja existente, care includ în acest moment un supermarket, cafenele, cofetării, restaurante, pub, fast-food, brutărie, spaţii de servicii, magazine de produse tradiţionale, clinică veterinară şi mai multe saloane de înfrumuseţare.

În acest an vor fi amenajate noi zone verzi şi minimum 12 noi piscine, care se vor adăuga celor 35 deja existente în cadrul Cosmopolis.

Gabriel Voicu, vicepreşedinte SVN Romania şi project manager Cosmopolis din partea companiei a declarat: "2020 a fost un an bun pentru Cosmopolis, în ciuda contextului general existent. Ne-am adaptat foarte rapid, ceea ce ne-a permis să înregistrăm rezultate similare cu cele din anii anteriori".

În 2020 au fost încheiate 488 de tranzacţii noi în cadrul Cosmopolis, obiectivul de vânzări pentru acest an fiind de aproximativ 500 de unităţi. Preţurile în cadrul proiectului pornesc de la 51.500 de euro + TVA pentru studiourile duble (56 de metri pătraţi construiţi) şi de la 99.400 de euro + TVA pentru vilele cu etaj (99 de metri pătraţi construiţi).

Adiţional strip mall-ului, printre facilităţile existente în acest moment în Cosmopolis se numără două grădiniţe, două parcuri, o plajă privată pe malul lacului din apropiere, 35 de piscine exterioare, locuri de joacă pentru copii, numeroase restaurante şi cafenele şi o sală de fitness ultramodernă inaugurată în 2019.

Comunitatea din cadrul Cosmopolis numără în prezent peste 11.000 de locuitori şi este estimată să ajungă la peste 13.000 de persoane la finalul anului 2021.

Opinia Cititorului ( 2 )

 1. Cosmopolisul ala e gol in proportii de 30% !!!!

  Se tin apartamente GOALE doar pentru speculatie! 

  Mare parte din populatie nu locuieste acolo... acolo unde te loveste mirosul de urina si rahat turcesc in nas in fiecare vara! 

  Blocuri facute la MISTO cine doreste sa ma contrazica sa vina cu inginerul ce a aprobar bataia de joc la fatadele blocurilor turn si burlanele (care nu sunt burlane ci tevi pvc de canalizare -adica tehnologic trebuiesc montate in interior frite de uv si intemperii); de apartamentele de la parte ce trag umiditatea din sol prin pereti si iti cojeste peretele la partea de jos. 

  Toate blocurile sunt construite in Mlastina! 

  Cartierul ala e ca metropola din Mexic, ce se ingroapa incet si sigur in mlastina (veificati centimetrii de afundare pe an). 

  Preturi de oras pentru trai la tara! 

  Asta e Romania si ne ocupa tot timpul!

  semnat comenturi "cretine" 

  1. te aude careva ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

24 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0100
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6714
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.0869

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Learning and Development Conference 2021
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro