PENTRU DISTRIBUŢIA DE ASIGURĂRI DE VIAŢĂ ŞI ASIGURĂRI GENERALE ÎN ROMÂNIAParteneriat strategic între UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 30 octombrie 2018

Parteneriat strategic între UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac

UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac au semnat un parteneriat strategic care vizează distribuţia de asigurări de viaţă şi asigurări generale în România. Conform unui comunicat de presă, implementarea în ţara noastră a cestui acord se bazează pe parteneriatul cadru dintre cele două companii, la nivelul Europei Centrale şi de Est, anunţat la începutul lunii iunie: "În baza acestui parteneriat, cele două companii îşi reafirmă abordarea concentrată pe client, asigurându-se că acesta beneficiază de un pachet complet de servicii financiare şi de asigurare".

Clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea achiziţiona, prin intermediul băncii, asigurări de locuinţă, de sănătate şi alte tipuri de asigurări generale, precum şi asigurări de viaţă de tip exclusiv protecţie sau protecţie şi investiţie oferite de către Allianz-Ţiriac Asigurări.

Astfel, Allianz-Ţiriac devine asiguratorul care oferă produse de asigurare clienţilor UniCredit Bank în sistem "one stop shop", prin intermediul reţelei de sucursale a băncii.

Directorul general al Allianz-Ţiriac Asigurări, Virgil Şoncutean, subliniază: "Asigurările pe care Allianz-Ţiriac le pune la dispoziţie clienţilor UniCredit Bank sunt de natură să rezolve diferite dificultăţi financiare generate de evenimente nedorite pe care aceştia le pot întâmpina oricând, pe parcursul valabilităţii contractelor. De la riscuri catastrofice, accidente sau avarii casnice, furturi prin efracţie, invalidităţi sau intervenţii chirurgicale ale persoanei care contractează creditul, toate acestea reprezintă evenimente în viaţa oamenilor care dezechilibrează bugetul familial".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro