Abonament gratuit

Prefab neagă "interpretările tendenţioase apărute în mass-media"

I.M.A.
Miscellanea /

Prefab neagă "interpretările tendenţioase apărute în mass-media"

Consiliul de Administraţie al Prefab a transmis un comunicat prin care neagă "interpretările tendenţioase apărute în mass-media" referitoare la restrangerea activităţii anumitor sectoare prin reducerea de personal "din cauza guvernului PNL".

Aceştia au precizat faptul că măsura propusă are legătură cu guvernul PSD, care a emis Ordonanţa 114/2018, ceea ce ar putea duce la posibilitatea reală de încetare a activităţii în construcţii pe timp de iarnă.

Informaţiile din presă au apărut după ce societatea şi-a anunţat intenţia de reducere a personalului printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti: "Societatea Prefab SA anunţă investitorii că: având în vedere apropierea sezonului rece, caracterizat prin restrângerea activităţii clienţilor (constructori), este posibil ca până la data de 1 decembrie 2019 să decidem restrângerea, pentru o anumită perioadă, a activităţii anumitor sectoare de producţie din cadrul punctului de lucru al societăţii, situat în judeţul Călăraşi şi implicit restructurarea posturilor din cadrul acestora prin concedierea colectivă a aproximativ 200 de angajaţi. Ȋn perioada de restrângere a activităţii societatea va desfăşura doar activităţile necesare: de verificare, întreţinere şi reparaţii ale utilajelor aflate în patrimoniul său, precum şi activităţile administrative curente".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Milutule, lasa ne! Dacaxerai performant, iubeai ord. 114. Dar tu dai 1000 lwi salariu. La 2400, dai faliment mosule

    Rusine Milut. Un hot care a furat fabrica de la stat si care si fura compania si asociatii 8n conrinuare. Un om fara caracter. Mincinos

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie