Abonament gratuit

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIAŢara noastră intră în elita francizelor

G.U.
Comunicate de presă /

Manuela Voicilă

Manuela Voicilă

Ţara noastră a intrat în elita francizelor graţie primei femei certificate oficial ca expert în francize de către CFE ( Certified Franchise Executive) - Manuela Voicilă.

Acreditarea CFE este echivalentul unui MBA pe segmentul de afaceri în franciză şi este necesar o experienţă minimă de trei ani în rularea unei afaceri în franciză, credite educaţionale (online şi offline) şi participări la evenimente de profil, conform unui comunicat de presă.

Manuela Voicilă, prima româncă certificată internaţional CFE este Director BNI ( Business Network International) România . Ea are un bogat background de business, deoarece a activat peste 12 ani în corporaţii precum Zentiva şi Timken. În 2012, ea decis să îşi creeeze propria afacere sau, mai exact, să îşi cumpere propria franciză, întâi la nivel regional, apoi a devenit, în 2015 master francizor BNI România.

Manuela Voicilă, a declarat: "Franciza este genul de afacere care se potriveşte oricui are cunoştinţe minime de management, are idee despre cum funcţionează o afacere şi care este atras de ideea de disciplină şi procese. La BNI România, sunt master francizor de aproape 5 ani. Am reuşit să atingem o cifră de afaceri de 10,4 milioane de euro pentru cei 250 membri în 2019 şi am crescut prezenţa business-ul în 8 regiuni. Acum avem 3 francize regionale. Ce e diferit la noi? Suntem o afacere cu o profitabilitate peste medie, nu operăm cu mulţi angajaţi, iar modelul de business este unul cu o structură uşoara şi agilă."

Potrivit comunicatului, în România, piaţa de francize a atins în 2019, cifra de 3,6 miliarde de euro, pe când în SUA, acelaşi tip de piaţă acomoda 8,6 milioane de locuri de muncă, cu un aport de 787,5 miliarde dolari. Majoritatea francizelor debutează iniţial in zona de IMM-uri, însă, în acelaşi timp o franciză presupune implementarea la nivel regional a unei afaceri mature, care are deja sisteme implementate şi testate, un model de afacere funcţional şi profitabil.

Manuela Voicilă, a adăugat: "Vreau ca România să devină o destinaţie pentru cei care vor să revina în tară şi să-şi deschidă o afacere testata, pe care să o aducă la un nivel profitabil în cel mai scurt timp. Totodată, consider că acest model se potriveşte şi cuiva care vrea să migreze dinspre zona corporatistă spre antreprenoriat"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

03 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8351
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4859
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3685
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.8073

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie