Primăria Sectorului 1 - licitaţie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

M.A.
Miscellanea /

Primăria Sectorului 1 - licitaţie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primăria Sectorului 1 din Bucureşti a lansat o licitaţie de 1,31 miliarde lei (272,3 milioane euro) pentru modernizarea şi repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Contractul vizează proiectare si execuţie pentru "modernizarea şi repararea infrastructurii urbane din Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti".

Primăria Sector 1 Bucuresti organizează o licitaţie deschisa pentru atribuirea acordului cadru şi decide semnarea unui acord cadru pe 4 ani (48 luni), cu maximum 3 operatori economici pe fiecare lot în parte, fără reluarea competiţiei.

Numărul maxim de loturi este 4, iar numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant este 2. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 martie.

Ofertantul trebuie să prezinte informaţii privind "minimul cifrei de afaceri anuale din domeniul de activitate care face obiectul contractului" pentru ultimele 3 (trei) exerciţii financiare disponibile.

Suma de referinta pentru lot 1 este de 34 milioane lei, iar în condiţiile unei asocieri de firme, sumele se vor lua în considerare prin cumul.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS