Proiectul imobiliar Yacht KID se lansează pe piaţă cu o tehnologie unică în construcţiile din România

G.U.
Companii #Construcţii / 9 decembrie 2021

Proiectul imobiliar Yacht KID se lansează pe piaţă cu o tehnologie unică în construcţiile din România

Grupul de firme KID a demarat lucrările pentru proiectul imobiliar Yacht KID, situat în zona de nord a Bucureştiului, pe malul Lacului Tei, care va oferi într-un concept premium peste 200 de apartamente, dintre care 7 unităţi cu grădini şi piscine private şi 4 penthouse-uri, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Proiectul Yacht KID, un ansamblu imobiliar de top, va beneficia de o investiţie totală de 35 de milioane de euro şi de tehnologie de ultimă generaţie proiectată, brevetată şi agrementată tehnic de către dezvoltator, sub marca KID Tehnology. Aceasta prevede folosirea pereţilor prefabricaţi cu faţade ventilate cu tehnologii inteligente de sigilare şi etanşeizare, soluţii furnizate în regim de exclusivitate prin compania germană ISO-Chemie. Pereţii cu design deosebit sunt prefabricaţi complet în România, cu elemente inovative de termoizolaţie, sigilare, etanşeizare, fonoizolaţie şi antiefracţie. În plus, această tehnologie oferă clădirii eficienţă energetică sporită, costuri reduse pentru încălzire şi răcire a apartamentelor, izolare termică şi fonică excelente, protecţie la foc şi împotriva condensului, totul cu impact minim asupra mediului şi respectarea normelor nZEB (nearly Zero-Energy Building, clădire cu consum de energie aproape zero). Elementele decorative pentru intradosul balcoanelor sunt şi ele o premieră, fiind realizate din materiale compozite avansate utilizate la fabricarea yachturilor, o abordare unică pe piaţa din România şi, totodată, un element-marcă şi pentru viitoarele dezvoltări ale Grupului, se menţionează în comunicat.

Bogdan Ghiţă, cofondator al Grupului de firme KID, a declarat: "Lucrăm de mai bine de şase ani la această tehnologie inteligentă. Avem încredere în soluţiile de ultimă generaţie pe care vrem să le aplicăm în dezvoltările noastre, astfel încât să aducem pe piaţa din România clădiri eficiente, care nu afectează mediul şi care oferă spaţii de locuit cu multiple avantaje, de la o reducere a costurilor facturilor, până la siguranţă maximă pentru locuitori şi calitate superioară a mediului de trai. Lucrăm în regim de exclusivitate si parteneriat cu branduri mondiale de top, dintre care amintim pe germanii de la ISO-Chemie, Freyrom sau Equitone".

Situat pe strada Anton Holban nr. 6, pe malul Lacului Tei, Yacht KID se conturează ca un ansamblu modern, exclusivist, cu vederi spectaculoase asupra lacului. Conceptul arhitectural contemporan este semnat de X Architecture & Engineering, condus de apreciatul arhitect Marius Călin. Peste 200 de apartamente premium, dintre care 7 cu grădini şi piscine private şi 4 penthouse-uri, precum şi o galerie comercială, vor deservi o comunitate modernă, vibrantă, preocupată de un mediu de trai sănătos şi care pune accent pe intimitate, calitate, stil de viaţă actual. Ansamblul va include şi locuri de parcare subterane, pentru o mai bună eficientizare a spaţiului.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro