Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Proiectul Marmura Residence a obţinut autorizaţia de construire

M.A.
Companii #Construcţii /

Maggie Kitshoff

Maggie Kitshoff

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital anunţă obţinerea autorizaţiei de construire pentru proiectul Marmura Residence din cartierul Bucureştii Noi, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, iar proprietarii se vor putea muta în anul 2021, aşa cum a fost anunţat iniţial.

Proiectul include 464 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri, proiectate şi construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult de 80% din totalul apartamentelor oferite spre vânzare până în prezent au fost contractate, proiectul întinzându-se pe o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase generoase, 1.700 de mp de spaţii de retail, servicii şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Suntem bucuroşi că ne putem onora angajamentul luat faţă de locuitorii din Bucureştii Noi, de a reintegra în circuitul urban o zonă industrială abandonată. Marmura Residence va crea o comunitate vibrantă în cadrul unui proiect modern, cu standarde înalte de arhitectură şi confort. Proiectul va contribui semnificativ la îmbunatăţirea calităţii vieţii locuitorilor din zonă şi a peisajului urban, asigurând sustenabilitatea şi longevitatea cartierului".

Prime Kapital a lansat în 2018 FlexAssist, un program unic şi personalizat care oferă posibilitatea de a achiziţiona o locuinţă, prin mai multe opţiuni flexibile.

"Cumpărătorii noştri au acum opţiunea suplimentară FlexAssist, un produs atrăgător pentru cei care vor să îşi cumpere o locuinţă, dar nu pot plăti sumele mari de avans cerute în cazul unui credit ipotecar, nu obţin venituri din contractele de muncă tradiţionale sau sunt la începutul unei cariere cu perspective bune de creştere a veniturilor. FlexAssist este un produs exclusiv Prime Kapital care confirmă angajamentul nostru de a fi cel mai important dezvoltator de proiecte rezidenţiale din România, pe termen lung", a adăugat Maggie Kitshoff.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Bună seara,

    Vreo idee de ce este un militar armat la intrarea în viitorul complex?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS