Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

RALUCA TURCAN:''Cine a profitat financiar în perioadă de criză, furând, merită să zacă în puşcărie''

G.U.
Politică /

''Cine a profitat financiar în perioadă de criză, furând, merită să zacă în puşcărie''

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a declarat, miercuri, că DNA trebuie să intervină în cazul în care sunt suspiciuni de ilegalitate la achiziţia de materiale sanitare în perioada crizei, iar cine a profitat furând "merită să zacă în puşcărie", conform Agerpres.

"Dacă sunt lucruri ilegale, atunci trebuie să intervină DNA, aşa cum am văzut că s-a sesizat şi în cazul Unifarm, dacă există suspiciuni de ilegalitate, cine a profitat financiar în perioadă de criză, furând şi făcând lucruri ilegale, merită să zacă în puşcărie. Asta este opinia mea extrem de fermă. La mine nu va exista toleranţă pentru aşa ceva. Dacă există 'tunuri', atunci Parchetul să-şi facă datoria, să intervină şi să verifice dacă există aspecte de ilegalitate", a declarat Turcan, la TVR 1.

Totodată, vicepremierul a explicat că a fost o competiţie pentru achiziţia de materiale la nivel internaţional chiar şi între state care aveau relaţii bilaterale vechi.

"Pot să vă spun în acelaşi timp foarte sincer că procedura prin care am trecut pentru a pune la dispoziţia oamenilor şi profesioniştilor medicamente şi echipamente necesare în perioadă de criză a fost una extrem de dificilă, pentru că noi am preluat ţara fără niciun fel de stoc asigurat şi la momentul apariţiei crizei s-a derulat, a apărut o competiţie atât de acerbă internaţională, încât ţări cu relaţii bilaterale extrem de vechi au ajuns să-şi fure furnizorii una alteia. Am făcut eforturi uriaşe şi diplomatice pentru a asigura materialul necesar şi, evident, pentru a asigura materialul necesar am apelat la toate formele de achiziţie legale cu putinţă, tocmai pentru a răspunde de urgenţă unei situaţii de criză", a mai spus Turcan.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. sa nu cumva sa se culce sanatos si sa se trezeasca mort. Prostia, din pacate, nu doare

  Doar cei care au furat in perioada de criza merita sa zaca in puscarie?

  Nu cumva toti hotii merita sa zaca in pucarie? 

  1. Nu toti merita. Ei stabilesc cine merita. Trebuie sa invatam asta. Este adevarul suprem penele/ue

  Asa cum "hotul striga hotii!", tot asa procedeaza si tuta tutelor din Guwerner-ul lui Sica, pt ca stie ca DNA nu se baga niciodata in afacerile "baietilor destepti"! Totusi, cu oaia asta Turcana, Sica ar putea face rost de niste bani cu care sa mai peticeasca Bugetul statului, daca ar trimite-o de pe Centura Politicii unde nu e buna de nimica, pe Centura Capitalei, unde ar avea si ea o sansa!

  ce e puiule, aveti locuri vacante in puscarii

  cu putina straduinta le puteti ocupa imediat 

  ba s-ar putea sa nu va ajunga!

  chiar vreti asta sau sunt numai vorbe care dau bine in media? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie