REDLINE aduce, în ţara noastră, sistemul de cuburi GRID

T.I.
Companii #Construcţii /

REDLINE aduce, în ţara noastră, sistemul de cuburi GRID

Sistemele multifuncţionale GRID, lansate în Danemarca şi destinate amenajărilor interioare şi evenimentelor de orice mărime, sunt din ce în ce mai căutate în ţara noastră, ducând organizatorii de spectacole, expoziţii şi târguri într-o nouă etapă, aceea a decorurilor interactive şi personalizate, potrivit unui comunicat al companiei.

REDLINE a terminat 2018 cu o cifră de afaceri de 350.000 de euro şi estimează că va ajunge la un milion de euro la finalul anului datorită cererilor în creştere de "soluţii la cheie" pentru amenajarea şi personalizarea spaţiilor.

"Evenimentele de orice fel, începând de la târguri şi expoziţii până la evenimente de networking şi socializare, dar şi marile evenimente de tip festivaluri, concerte sunt într-o etapă de tranziţie de la modelul bazat pe prezentare la cel bazat pe interacţiune cu publicul. Companiile simt nevoia de comunicare multi-direcţională şi din acest motiv, mediul ambiental creat, atât din punct de vedere vizual, cât şi funcţional, a devenit extrem de important", declară Radu Suteu, managing director REDLINE, citat în comunicat.

GRID este un sistem uşor de manevrat. Cubul-cadru are dimensiunea 40x40 cm, este din nylon şi fibră de sticlă şi are numai 880 de grame. Cuburile se prind între ele în toate direcţiile printr-un sistem simplu de conectori, pentru a crea structuri cu forme şi dimensiuni variate.

Cuburile se închiriază de la 3,5 euro/bucata, minimum 50 de module/eveniment. Cu 50 de cuburi se poate realiza un display tip perete de opt metri pătraţi de expunere sau se pot realiza 10 coloane care generează 32 de metri pătraţi de expunere.

Costul amenajării structurilor GRID variază în funcţie de numărul cuburilor, complexitatea aranjamentului şi gradul de personalizare.

REDLINE este înfiinţată în 2014 de Radu Suteu, cu o experienţă de şapte ani în producţia de mobilier şi a soluţiilor pentru amenajări interioare în cadrul unei afaceri de familie.

Cuburile GRID au fost inventate şi sunt produse în Danemarca de GRID System, o companie de familie înfiinţată în 2010 de designerul Peter J. Lassen, care lucrează din 1954 în industria mobilei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS