Abonament gratuit

Reţeaua de sănătate Regina Maria investeşte într-o nouă policlinică în Bucureşti

G.U.
Companii /

Reţeaua de sănătate Regina Maria investeşte într-o nouă policlinică în Bucureşti

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA anunţă inaugurarea unei noi policlinici în zona de nord a capitalei, în Piaţa Charles de Gaulle, nr. 4-6. Policlinica Regina Maria Primăverii preia operaţiunile Policlinicii Dorobanţi şi îşi extinde capacitatea cu specialităţi şi cabinete noi şi o echipă medicală mult mai numeroasă, conform unui comunicat de presă.

Policlinica Regina Maria Primăverii dispune de un spaţiu mult mai amplu, investiţia ajungând la peste 1 milion de euro. Cu o suprafaţă totală de 1,165 mp, repartizaţi pe patru etaje, unitatea medicală oferă pacienţilor accesul la 33 de cabinete. De asemenea, adulţilor şi copiilor le sunt puse la dispoziţie cabinete dedicate recoltării de analize medicale.

Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria, a declarat: "Prin deschiderea Policlinicii Regina Maria Primăverii ne mărim amprenta în Bucureşti şi capacitatea de deservire a pacienţilor din capitală. Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investiţiile într-o perioadă dificilă operaţional şi de a continua să fim acolo unde pacienţii au nevoie de noi."

Policlinica Regina Maria Primăverii dispune de echipamente ultraperformante, cu ajutorul cărora se vor putea efectua investigaţii elaborate pentru numeroase specialităţi medicale. Mai mult de atât, în cadrul Centrului de Oftalmologie pacienţii pot beneficia de evaluări de înaltă complexitate: tomografie şi angiografie în coerenţa optică (OCT şi Angio OCT), perimetrie computerizată, ecografie, retinofotografie şi angiofluorografie, a adăugat sursa.

O echipă formată din 110 medici furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet şi boli metabolice, reumatologie, alergologie şi imunologie, chirurgie şi ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică şi ecografie cardiacă pentru copii. Până la sfârşitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităţilor medicale disponibile.

Experienţa specialiştilor din cadrul Policlinicii REGINA MARIA Primăverii este un garant al seriozităţii şi excelenţei medicale, prin preocuparea continuă pentru sănătatea pacienţilor. Astfel, aceştia vor putea beneficia de o echipă medicală extinsă, servicii integrate şi o multitudine de specialităţi într-o locaţie spaţioasă, în proximitatea mijloacelor de transport în comun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

03 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8351
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4859
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3685
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.8073

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie