Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 28.02.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei /

FINANCIAL TIMES

Primii paşi pentru reprivatizarea Bankia

Guvernul spaniol vinde 7,5% din Bankia, acesta fiind primul pas către reprivatizarea băncii naţionalizate care a devenit un simbol al crizei financiare din Spania.

Freddie Mac are un profit record de 48 miliarde dolari

Societatea americană de finanţare ipotecară Freddie Mac a raportat, ieri, un profit net record de 48,7 miliarde dolari pentru 2013, care va genera venituri solide guvernului.

Randamentul obligaţiunilor elene, sub nivelul "nesustenabil"

Costul împrumuturilor elene pe termen lung a scăzut sub 7% ieri, un nivel care arată redresarea ţării şi îmbunătăţirea sentimentului pe piaţa datoriilor din Europa.

WALL STREET JOURNAL

Profitul Bayer, sub aşteptări

Bayer AG anunţă că fluctuaţiile de curs valutar vor afecta câştigurile anul sale, după ce rezultatele din ultimul trimestru al anului trecut au fost sub aşteptările analiştilor.

Gigantul german din sectorul chimicalelor şi farmaceuticelor a avut, în ultimele trei luni din 2013, un câştig net de 455 milioane euro, mai mare cu 24% faţă de aceeaşi perioadă din 2012.

Pirelli vinde unele operaţiuni către Bekaert

Pirelli & C. SpA a decis să vândă operaţiunile de cabluri de oţel către Bekaert Belgia pentru 255 milioane euro, ceea ce îi va permite companiei italiene să se concentreze pe activităţile de pe segmentul anvelopelor premium, pe care îl consideră mai profitabil.

Caterpillar pierde un contract pentru trenuri de mare viteză

Caterpillar Inc. din SUA a pierdut un contract major, de 226 milioane de dolari, în statul Illinois, privind producţia de locomotive pentru trenuri de mare viteză. Contratcul a fost obţinut de conglomeratul industrial german Siemens AG şi productorul american de motoare Cummins Inc.

NEW YORK TIMES

Şomajul din Italia - la un nou record, în ianuarie

Rata şomajului din Italia, ajustată sezonier, a crescut la un nou nivel record în luna ianuarie, de 12,9%, acesta fiind cel mai ridicat nivel din 1977.

Focus: Deutsche Telekom ar putea reduce mai multe posturi în Europa

Deutsche Telekom ar putea reduce mai multe locuri de muncă în Europa, după restructurarea diviziei sale elene OTE, anunţă revista germană Focus, citând-o pe Claudia Nemat, membru în consiliul de management al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie