REYNAERS ALUMINIUM ROMÂNIA:"Industria de construcţii nu se confruntă încă cu întreruperi ale activităţii"

M.A.
Companii #Construcţii /

Daniel Popa

Daniel Popa

Reynaers Aluminium România a anunţat, astăzi, că îşi desfăşoară activitatea în condiţii normale şi livrează în continuare către proiectele de construcţii aflate încă în derulare, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit companiei, contextul pandemiei nu a afectat încă semnificativ sectorul de construcţii, chiar dacă importurile se derulează cu uşoare întârzieri, pe şantierele din ţară activitatea continuă şi apar comenzi pentru proiecte noi.

Astfel, conducerea companiei anunţă că a luat măsuri proactive pentru a se asigura că vor livra fără probleme şi au sporit stocurile de produse cu rulaj mare, precum şi pe cele unde exista dependenţă de un singur furnizor. Contactul cu furnizorii din regiunile afectate este menţinut zilnic, pentru evitarea eventualelor blocaje, situaţia fiind încă sub control.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România, a declarat: "Ne confruntăm cu o situaţie nouă, ca toată lumea, şi încă nu putem estima pe termen mediu şi lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Anticipăm că riscurile de luat în seamă în perioada următoare vor fi impredictibilitatea economică şi riscul valutar. Prioritatea noastră principală în acest moment este siguranţa echipei interne şi a celor cu care lucrăm. Cei mai mulţi dintre colegii noştri îşi desfăşoară activitatea de acasă, iar pentru cei care necesită deplasarea la locul de muncă am luat toate măsurile de prevenire astfel încât să lucreze în condiţii de siguranţă."

"În ceea ce priveşte efectele pe care le va lăsa la nivel economic şi pe piaţa de construcţii această pandemie, în cazul în care această situaţie se va prelungi şi vor apărea noi restricţii de la guvern pentru prevenirea extinderii pandemiei, compania anticipează o scădere a pieţei de construcţii pentru acest an.", anunţă cpmpania.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS